爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

芙蓉花- 潮玩男士养生... 过程曲折..结局因人而异

hrq456 发表于 2014-6-16 08:18:19 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
小弟文笔粗鄙...初次献丑... 见谅见笑...
呢排听d老友讲,机机过时了,呢期兴玩养生...依家甘既气候...正所谓大人细佬都要注意安全... 转玩养生亦不无道理...就跟下呢位唔使训既朋友闯闯...
上到去, 发觉个大厅都几有气氛.. 有d世界盃味... 睇波应该唔错...中间有个吧台... 又几搅鬼..

跟住就安排入房,做养生既技师唔知会系点 ????  部长见我话有异样...就话安排左个后生少少既按..工号#90...话佢系呢度都几红的....佢有佢讲.. 入房试过至知...

入房第一件事... 开左隻彩旦灯....又几得意... 房既床单被舖... 又几干净..

开波就先按背...放鬆放鬆....按完背... 就顺落按下罗柚.. 扒住甘按埋个三角位.. 有点奇怪地俾佢扯左两下d筋位,, 不过扯完之后... 鬆晒...按多两下.. 突被裤底抽薪偷袭左两下...我就呆左望住佢... 佢就hehe 甘话出去拎薑贴..叫我冷静下先wo...无拉拉俾人偷左两野.. 本来就好冷静... 依家就...唔该快狠d同我番来....

跟住佢就拎左两盘野番来...一盘就有片红色包装薑贴.. 话转个头同贴落我条腰度...另一盘就有磨砂膏, 矿物盐之类...仲有枝玫瑰油..同bb油..咩野都有d十足"攞你命三千"甘.. 跟住.. 又来扒住按背...用磨砂膏推省一次... 再用矿物盐推省多一次... 感觉... 干净晒...再用唔知bb油定玫瑰油推多次背... 真系扒得够爽..爽到有d眼训.... 就系我差dd训著之际... 突然又再遇袭... 今次系罗柚入d既菊顶同菊底... 被撩左两下...当场醒晒... 我其实唔多习惯俾人摸甘入..
就叫停左...跟住继续行程推腿... 双腿前后筋都推完.. 当然仲有少少后文...

只能讲句..结局因人而异...
有人养生完火气旺盛..如果按完番去搵老虎.. 一定更威...
有人按完全身由头到所有脚都鬆晒..

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jltx16 发表于 2014-6-16 12:13:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好地方好享受!~~~

ltl2014 发表于 2014-6-18 12:34:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

lananaaaaa 发表于 2014-6-18 23:19:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

123790048 发表于 2014-6-19 05:46:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
唔需要可惜,大環境,
當然 6台 會係適當時候做適當資訊,各位耐心等待 適當時期 及 適當資訊。

ahuyongns 发表于 2014-6-19 19:20:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

therockyou 发表于 2014-8-28 14:04:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

uandtt 发表于 2020-9-24 18:09:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复