爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳龙记体验记

楓葉寶寶 发表于 2014-6-17 15:35:06 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

话说有晚系旺角食完饭, 呀好耐无去喎, 好gogogo, 上到去, 哗甘x多人既 , 几乎full晒, 好难至搵到个位坐低 , 经理话今晚少囡 , 好野比人mark9晒 , 我话大把时间, 佢都话要等3-4个锺, 甘唯有亦即系硬食, 佢话比间便利店我.

7-8个字后入房, 哗也间房甘黑既 , 囡囡话整亲隻手会细力d, 如果唔够力可以出声, 囡囡尚算健谈, 话点解整亲手, 休息左几耐等等唔x关我事既野 , 10-15mins后我唔啋佢无耐就训着左, 无耐细佬就叫我同佢一齐起身 , rpp手势一般, 之后转身有body , 锡lin锡耳手握重兵下顺利将敌军击落 , 埋单真系真系唔记得几多钱, 系5xx既

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

kevin0426 发表于 2014-6-17 15:35:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

nxbbs 发表于 2014-6-17 17:05:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

usaceo 发表于 2014-6-17 17:20:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

乌龟2008 发表于 2014-6-20 19:41:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

2014在此祝大家 ⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒ /\_/\###   钱 |. # .| \###   车 |      |   \###   楼 |o_o|     \^________# (2)    \    \___|___/    \## (0)      \        |__|        |## (1)       |   _____ /      /## (4)       |  |          \     /##   .         |  |            \  |###   .         |  |             |  >   .         |  |             |  |   .         ==            ==   ⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒⌒

yxes 发表于 2014-6-21 14:36:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

zcj3a03 发表于 2015-6-20 10:37:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

zcj3a03 发表于 2015-6-20 10:37:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

2211578614 发表于 2015-6-21 01:18:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

2211578614 发表于 2015-6-21 01:18:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复