爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

slmtly 发表于 2014-6-20 20:42:31 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
原来要入埋上面d面先过到板......求其借个场名一用
今次系树巴师过档叫我过去o既,甘就胆粗粗去试下,皇岗过等车约10分鐘车到,车程只系2分鐘,真系好近
由於系酒店入面,由门口带位禁lift带我上去3楼。
lift入面张广告

入到去由於系试业关系,工作人员比较少,不过招呼都唔错,亦睇得出老闆装修都好落本。
淋浴更衣,一共有7格,新装修好仲闻到有d油咪,而圆形水池就仲未整好,唔算大,之后入桑拿房,好奇怪个花酒装咗喺天花板,d水周围弹,好心用下个脑啦......期间见到有4个人出嚟,应该系走啦,换完衫上大堂,除咗我之外,只有一个客人,有包场感觉,77安排饮品+水果,坐咗阵就美容,水疗埋嚟围攻我,我答佢地已佳人有约了,最后嚟个採耳师,採咗个耳,都唔系靚,叫后生d,原来呢度都有老师,每个项目都有,1000零一个,唔驶加钱o既,呢度系无大堂送o既,而且饮品+水果只有一份,不过佢都比咗几分我,由於人太少,见唔到几多技师,不过我所见无也靚女囉,后尾过咗12点多番d人,不过好似都唔多个10个.....

採完耳之后,见到个黑衫几靚女,就问採耳佢咩料,不过佢都唔知剩系叫咗佢过嚟,原来系营销经理(冲卡同book房可以搵佢)......甘就同佢反映咗桑拿房花酒问题,之后水疗经理又加入战团招呼我,好鬼热情,仲不停唔住我隻錶,之后諗住叫d野食,个餐牌大到......都无咩好食,就叫咗个南瓜烙同啤酒,盛惠s38+s28......
食系几好食,不过啤酒好多款都无,喜力,嘉士伯都无......

小菜价钱同水方差唔多,乾炒牛河s52.......而且系无汤粉面架,半夜厨房又无人,食都无得食......之后由经理带我游花园参观下d棋牌房,多功能房,按摩房同檥巴房,棋牌房算几大,不过无也装修同无独立厠所,多功能房就好大,最大个种仲大过ceo neway 最大o既房,而且设备齐全,呢晚有2间房有人睇紧波唔知咩来头,情侣房系无o既......按摩房感觉亦比较细,而且系高清窗,唔方便v,树巴房就好大,感觉有d浪费咗,后知原来仲会於按摩床喺度,甘就差唔多,因為喺床按其实唔系几受力,技师辛苦时我都唔会舒服得去边。
多功能房

最大个间多功能房

呢张系经理send俾我o既s288巴厘鸟房

最大个间树巴房

睇完第一场波,之后水疗师过嚟搵我介绍下有也玩,原来佢系呢度o既老师,呵呵,真系恭喜佢,树巴由s288-s1288,都系/餐,不过企强调最贵都无得"佐埃"o既,我话甘贵都无有无搅错......冰火都要s688,抵唔抵就见仁见智喇,最后由於输波关系,都系拣最平s288算喇,甘就上房喇,原本系用细一级o既房,不过企关照我比咗最豪华o既我,睇真d个浴江有水力按摩,而且大门系可以上锁o既,够哂安全。如果要留宿呢d房,要消费最贵果2个树巴plan,都几贵,如果唔系可以瞓按摩房,之后过程都唔驶点讲喇,最后见到张小费单,系s200起跳.......签咗合理小费就落大堂继续睇巴西,结果0:0......

临走水疗老师同我讲话之前企帮另一个客做咗个s688,点知企写错咗手牌,而果位人兄就极速闪人,只系比咗低销,收银真系甘7,也项目都无做就比低销走人?结果要老师自己俾,真系无阴公。

总结:
环境:3(桑拿花酒扣分,大堂同按摩房比较细再扣,但系新场就好乾净)
服务:5(无也人真系好招呼,人多就唔知喇)
态度:5(招呼我太好啦,我呢d穷l)
技术:4(採耳手势唔错,老师应该更好)
价格:2(定位有啲奇怪,中泰香分都唔算贵,美容都唔算贵,其他就真系贵,试业期间8折都唔帮得几多,闻说正式开业可能送一大堂)

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

kevin0426 发表于 2014-6-20 20:42:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ahuyongns 发表于 2014-6-20 21:33:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢师兄分享

308984559 发表于 2014-6-20 21:41:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
个地方地方

HSj 发表于 2014-6-21 00:09:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Hhhhhhhhhhhhh

喷毒太阳 发表于 2014-6-21 01:29:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

yxes 发表于 2014-6-21 14:16:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jack518 发表于 2014-6-22 00:11:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lanbor 发表于 2014-6-23 17:46:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
么么么么么么么么么么么么吗

sqisqoi 发表于 2014-6-25 00:26:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复