爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

世界杯皇宫之两个人坐一个位

dorgel 发表于 2014-7-14 08:14:57 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

话说世界杯期间,小弟大胆约咗个旧同事(当然女仔啦,重唔错嘅,有样有身材,重有d可爱)去皇宫按摩加睇波。我地去到由於时间重早,所以先按个摩,之后就出番去大堂想找个连位,但其实小弟一早已经心知不妙,劲多人,劲无位,问服务员,最初佢地话帮我地睇下有有按摩房,但要再加两个鐘先可以过夜,之后又话连房都有,但慢慢佢地大堂可以排waiting list,不过个list又水蛇甘长,最后我地hea到快4点,就开波啦,我地都重系等紧,但好彩嘅我地,服务员终於找倒1个甘大把嘅大堂位比我地,重话可以坐两个人…当时,我其实已经諗倒会有这个情况,心入面又担心我个旧同事会点諗,因大家其实又唔系男女朋友,点会两个人迫落一个位呢…响我重考虑紧点反应嘅时候,服务员一句:「你地都唔肥,可以坐两个!」加我个女仔朋友嘅:「甘,我地坐住先啦!」我地两个就迫咗落去…最初,大家都应该有d尷尬,大家都辨有野,但其实,大家基本上系黏埋一旧…虽然之后,有发生嘜野,但果90分鐘嘅睇波变得一d都唔平凡~比赛完,好快旁边有人走,服务员走过嚟话有位,问我地要唔要,我好自然甘话好,起咗身(虽然我有d后悔)…如果我有起身,大家可以想像一下两个人迫落一个位,训番三四个鐘,可以发生嘜野,如果天气冻d就好啦(继续发梦中)…

后话:有有人有类似经历?尷尬嘅一刻,真系有如初恋嘅感觉~或者,有有tips,经验点样可以系骨场,制造多d,甘嘅有趣,珍贵,但又尷尬嘅一刻,哈哈~

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jjpan 发表于 2014-7-14 08:15:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

hz5613982 发表于 2014-7-14 11:09:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

qweasdzx 发表于 2014-7-14 14:46:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

auyeung 发表于 2014-9-17 18:45:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
支持支持!!!!!!!!!

发表回复