爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东莞cp的日子 20/08/14~23/08/14

翅膀 发表于 2014-8-25 17:25:07 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
day 1~好啦,废话少讲,今次主场 曼亨顿 美女无算多,100件都唔够,而家喺么行情呀,有妞企住给你检都偷笑,仲要花街咩  

曼亨顿喺唔错啦,女女态度都好好,过程我就唔也多讲.

day 2~常平我地就去富豪、常平检女就有少少麻烦,而家喺情况狠紧,检女全部都喺睇相 , 睇相呢味呢知咯,多数喺“照骗” 无计啦 ,

鬼叫而家 狼多肉少,有女就偷笑了,安排相熟妈咪或者经理 睇相,过程都唔知点同你地讲 , 总之就你睇ngam 呢条女 ,妈咪就

要打电问下条女,条女ok , 妈咪就安排过来,如果要睇镜就要补车费,唔ngam又要检过,你地自己幻觉地过程.

带出去最少双方知道对方名字 以防公安查房 , 总之你地要过黎玩就千万唔好

掂毒之类 应该唔也大事 .

而家女女行情 : 4/9/13 , 有滴5字头,6字头都有,睇d导游点样安排抽法,我唔要玩踢爆这次,唔好意思
酒钱:3000-4000人仔 饮到最少10打以上

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

rayabbie 发表于 2014-8-25 17:25:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

1017131706 发表于 2014-8-25 18:28:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

慢慢的牛 发表于 2014-8-26 01:30:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

littlecusp 发表于 2014-8-26 14:35:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主厉害,体力充沛啊

kane1 发表于 2014-8-27 18:45:07 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
強。。。。。。

nictf 发表于 2014-8-28 15:19:53 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

awia 发表于 2014-9-4 16:58:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看不懂,怎么回事

book 发表于 2014-9-7 10:57:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

2553425790 发表于 2014-9-13 03:19:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
人间正道是沧桑,回帖是美德。

发表回复