爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

常平新場WJ探路之時尚助理

石头 发表于 2012-7-13 19:27:55 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

今日去到旺角么嘢唔駛講只為女主播。俄上次去個度見到佢啲行秀個陣時一個秘書
當場撕開佢噶絲襪,令到俄今時今日腦海之中時不時都會出現咁噶場景。喺人都會幻想
下啦!  上次選D喺550噶囡囡小巧,操控非常之好。我只需輕輕D插佢就可以頂到佢花心
。佢噶陰唇唔喺唔喺豐滿形噶 ,但是清純的眼神加上粉紅色噶肉溝讓不知不覺得想起處
女開苞個個畫面。  成身雪白通透又有點嬰兒肥D感覺,如果唔喺做JS我真喺想銫佢每一
肌膚。所以俄只可以溫柔前進不可以粗暴強攻!俄呢份人覺得服務招式唔緊要,我注重噶
喺細節同態度。其實每個囡囡都有唔同D感覺就好似酸甜苦辣人生百味咁!每個人都會有
自己鐘意噶或喺唔鐘意噶。
    好啦!回到主題因上次落鐘時俄問過小計佢號碼。到咗之後我叫小計速速D叫佢過來
。此刻我又喺幻想佢好饑渴咁用佢舌尖舔俄的龜頭。但喺又唔知佢今日上咗幾個會唔會
成身冇力。我站在休息廳睇秀,朗哈朗佢突然之間佢喺俄後邊行過黎。真喺眼前一亮啊
!戴著個眼鏡,著一件藍色個衫胸前邊好低除咗個個乳頭波波D輪廓都睇達好清楚。想棒
棒睇下佢胸入邊喺麼顏色!皮膚唔算喺最白種但喺好細膩,欲火心急。此刻小計D一句話
就讓俄喺天使門口拉返到真實世界。佢話:佢要行秀和表演節目要等節目完成之後先可以
入房;唔喺啊嘛!小計啊宜家7點40俄11點要趕火車哦!你啲要搞幾耐啊?40分鐘!冇解!只
可以等咯!表演中。。。。。。。。。一D都冇心情睇表演,鬱悶無賴之中。
    8點25表演完小計同速速D叫佢過黎,俄啲入咗房間就唔喺肝心急啦!佢輕輕噶抱住俄
話:親愛的!你好高啊!’佢喺東北噶!講話好清脆。
佢又話:想不想看我跳舞啊!'
俄話:好啊!
佢開啟Music慢慢喺俄眼前舞動起黎,爬在牆上睇到佢翹翹的屁股喺個度扭動。然後慢慢撕
開個個淺黑色噶絲襪。喺個度發出狼嚎D聲音。佢用細細手指牽起短短噶藍色裙底,加上扭動
讓俄睇到佢卓住一件黑色個T字褲,哇我D大腦同細佬裏已經開始強力噶運作。指向最終個終
極目標。不過仲沒睇到佢噶小穴。突然之間佢翹搞佢噶臀部拉開T字褲,穀副畫面刺激到俄
噶中樞神經。俄羅出俄噶細佬摸摸,準備進軍前線。佢好似睇出俄噶目的,即刻掉返轉頭。
講:情愛的!你拿出來是不是想引誘我啊,是想讓我給你親嗎?”
俄話:喺啊!”俄拉低佢個胸罩我終於見到佢乳頭,粉紅色波波頭唔大唔細,我好鐘意!
     俄噶嘴嘟邁過,去舔佢!吸佢!仲想咬佢先過癮啊!
佢話:情愛的!好癢啊!你慢點好嗎!啊。。。啊!!輕點啊情愛的!你別咬好嗎?疼啊!

俄都唔理咁多啦!用吸佢!俄工作生活噶努力就喺為咗呢D咁個感覺啊!繼續吸佢,咬佢
!佢已經頂唔唔住我多年來纍計噶技巧。
   佢話:讓我給你吹吹好不?你射我臉上嘴裏都可以!
   俄話:靚女黎啦!
   佢舔舔俄噶龜頭又喺俄條野邊上吸上黎,之後又成條嘢放入同俄做深喉。哇!差D爆咗!
俄唉佢繼續扭動,佢慢慢棰咗個底褲。俄伸俄個粗糙噶大手莫到佢陰蒂,哇!已經濕咗!
就喺呢個時候俄最享受。
   俄話:你轉身我來了。"
   佢話:情愛的,你輕輕的放進去好嗎?你的說不粗也有點粗,但是很長啊!
   俄話:俄噶唔喺好長哦,頂到底俄老婆都唔會痛噶!
  佢又話:我們慢慢享受好嗎!你輕點,等下你射了俄用嘴巴給你清洗好不好!
  講住講住俄已經入去了。啊! 啊啊 !佢叫得好大聲。俄們佢喺咪好痛!
   佢話:不痛只要你不一直頂太深!
  俄話:咁可不可以偶爾頂深D?”
  佢話:好!你可不可以抓住我的波波啊!想被你抱著這樣有安全感D!
  俄唔理佢咁多啦,俄用力咁兩輕一深噶插佢。?佢叫達天翻地覆俄同佢企起身貼住佢身體。
俄即刻捫開個個套射到佢波波前邊。
  佢話:親愛的!你怎麼會射那麼多啊?是不是很久沒有做愛啦?”之後佢用細粒粒噶手喺
胸前撩哈撩俄噶精液咁。
  佢又話:你的東東好濃啊!能不能洗掉啊?”哈哈!洗唔落未唔噻洗啊!剛剛講完佢又將
俄個條仲粗粗大大D嘢放返佢個小嘴邊。一放入就感到有D溫度,哇!結果喺熱水。此刻就好
似下邊吸住一樣,仲駛個小嘴入邊個條舌尖撩哈撩哈頂哈俄條噶個出水口。
   問俄:為什麼你射了之後還那麼大呢?還硬硬的!"此刻俄真喺好有滿足感,覺得神馬
都喺浮雲!
   後邊仲好多下次跟進,其他俄就唔想多講了。希望各位師兄支持!
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

zdq 发表于 2012-7-14 10:38:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffffffff

peterpanatwork 发表于 2012-7-14 17:13:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
very very good good

zxcvbn123 发表于 2012-7-15 22:58:04 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
拿按摩体验报告 东莞一夜

zzxxccxxzz 发表于 2012-7-16 23:00:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
zcxgfdfgdfdhngfrnbnbmnm

szhang 发表于 2012-7-22 20:28:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddd

dfsafm 发表于 2012-7-26 23:40:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
SADFDASFDSADFSAD

zhuangjp 发表于 2012-7-28 17:50:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
最近一接触SN发现有点上瘾

gzsb8111829 发表于 2012-7-29 00:24:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好贴,真是好贴,真是好贴

那那1 发表于 2012-7-29 23:23:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
韩国自拍女

发表回复