爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

昔日的东莞欢乐日志---浴室

沧海听潮 发表于 2014-9-19 09:13:57 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

浴室可以分开两个部份玩, 1.洗手盘, 2.水床

最基本既玩法应该系kb完,女女刷牙既时候,大家系后面揽住女女,对手梗系从后揸渠奶奶同用碌九磨渠屎忽,又可以用牙刷磨下渠lin lin(但唔好大力,整亲女女就唔好,轻轻力,整痕渠,点到即止),而且仲要系镜前面,又系女女睇住自己既身体点样俾人玩,极尽邪淫。

第二种玩法小分未试过,都系听朋友讲既,就系叫女女mark开脚蹲系洗手盘上边,小妹妹呢个时候就会完全暴露出黎,咁各位师兄就可以为所欲为,同埋因为位置细,女女唔可以郁同反抗,所以又系几痕都合唔埋对脚。

另外如果各位师兄钟意睇女女sui sui,呢个系绝佳既位置,咩都睇清睇楚(但小弟对呢样无咩性趣,所以未玩过)

如果各位未够喉,可以叫女女反转,用狗仔式,再玩多次
之后就到女女既服务

渠服务完我,通常我都叫渠瞓底,帮渠查淋浴液,然后梗系摸渠全身,滑都都,小弟异常喜爱,由渠大波女女,揸住,扇走,再揸,又扇走,好好玩。;
如果女女肯,我会系全身滑都都既情况下砌渠一获,而如果系水床砌到,一般之后都可以系浴室外再吊多一获。:
另外,以前CP富豪曾经出过另呢种(下图)同露天水床,可惜未有时间试已经扫左。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

tlysahtl 发表于 2014-9-19 09:26:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

terwq333 发表于 2014-9-19 09:26:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

x17lbcp 发表于 2014-9-19 09:37:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

jeanwty 发表于 2014-9-19 09:41:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看天。。。。

ljl0123456 发表于 2014-9-19 09:55:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
CP,FH场,BL有试过露天水床可以看见外面就像露天一样呢

sxhzlsj 发表于 2014-9-19 09:55:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

bz6 发表于 2014-9-19 09:56:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
sdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdg

lqtdn 发表于 2014-9-19 10:03:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

blessjame 发表于 2014-9-19 10:08:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

发表回复