爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

惠州KTV包胶

yeats520 发表于 2014-10-21 08:55:05 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
上星期去咗生平第一次去嘅惠州KTV玩,因为之前喺CP相熟嘅妈咪过咗去做,
咁就俾面过去捧吓场!间场喺龙溪曼x顿酒店里面,硬件方面都算唔错!问妈咪係咪安全,

佢话酒店老细后台有番咁上下,叫我哋放心过去!我哋六点半到埗,而个场就七点开始花街。

佢哋所谓花街,同CP有啲唔同,係安排啲女女喺两间好大嘅房入面俾客拣!点解要分两间房呢?
除咗一间房企/坐唔晒啲女女之外,重有就係唔同价钱!佢哋啲女女分三种价钱:3/x/x(唔係好记得)、4/10/15、5/15/20!
咁其中一间房就係3+4一批,另一间就係4+5一批!

老实讲,3个批就预咗唔得,所以第一时间去4+5间房拣!
点之入到去吓咗一跳!有啲5居然成隻恐龙咁,心諗唔係大份就收5呀?
相比以前喺CP收5嘅model/丽人,CP算係好“好好好…多”!

结果喺两间房走来走去廿分锺左右,卒之拣咗个细细粒嘅5!如果你哋叫我评分,
我个人睇法係啲女女相头“好少好少部份”係中上,“少部份”吓人,大部份就一般/普通(个人睇法,各花入各眼)!

酒水方面,啤酒就¥580/打,买一送一!我哋得三个人,加埋女女开咗间中房,中房居然安排两个DJ俾我哋!
开头諗住DJ每人收¥200算数啦,结果埋单原来DJ每人收¥300!其实我哋三个之前都喺花街拣咗女女,
但係玩咗一阵,个妈咪就带咗啲跟佢自己嘅女女入嚟,就话帮吓手搵多个跟佢嘅女女陪吓饮酒,

结果三条仔总共坐咗八条女(我两个friend之前每人拣咗两个,我自己就拣咗一个,捧妈咪场每人再坐多一个)!之后都係嗰啲唱歌猜枚饮酒,玩到一点几埋单上房!上房之后嗰啲唔讲喇!结果两日一夜,搭车食饭酒水加埋女女钱(一个20一个5),一共使咗¥4000!

总结:比起之前喺CP,搭车食饭酒水差唔多,係女女价钱贵咗同时质素(服务+相头)亦都下降咗!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

icelee 发表于 2014-10-21 08:55:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
女女价钱贵咗同时质素(服务+相头)亦都下降咗.
It is very true. It is the general case in 广东

9534424 发表于 2014-10-21 09:36:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
lkuytgrfeyukilkjhgfdfghjklkjhgfd

枫飞羽 发表于 2014-10-21 10:32:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

biaobing 发表于 2014-10-21 11:03:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

ertgwerdg 发表于 2014-10-21 11:06:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
依家真系无瘾,贵左服务少左,D经理之类唔知生意唔好定系其他原因,明明系自已来联系我,艾巨发D女过来睇下有无合心意,费事白行一转,竟然同我讲话我眼光高,有钱明星都温得到拉,成付串样,系屋企打飞机都唔帮衬拉。

mykekemo 发表于 2014-10-21 11:16:03 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Ddddddddddddd

gilbert888 发表于 2014-10-21 14:00:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主  感谢 多谢  分享好野

gilbert888 发表于 2014-10-21 14:02:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主  感谢 多谢  分享好野

qq13680850888 发表于 2014-10-21 16:04:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我就在龙溪,,曼XX贵得要死。。

发表回复