爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

在十月最尾一个周六、日跟同事常平一游

xinjiao 发表于 2014-11-4 08:17:58 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
同事有屋, 周六晚住佢家, 周日订天XX酒店$128房连早餐。
佢哋KEEP住一个月上一次CP, 小弟贪好奇, 打风后先第一次上去。

第一晚收工夜喇, 上去睇西班牙打吡, 喺天XX附近搵个半露天烧烤BAR,
两条友开啤酒食烧烤睇波, 佢又CALL到个相熟DJ过嚟宵夜,
三条友饮到四点瞓!!
听过DJ讲, CP今年都唔会正式开放, 要待明年农曆年过后, 有机会百花齐放,
呢几个月佢去咗北京兼咗两个月, 市道都係麻麻, 话由旧年开始都係食积蓄,
佢都希望农曆年可做番。

第二日另一班同事上埋嚟, BOOK完房走去对面茶餐厅边食LUNCH, 边赌马,
齐人就上麻雀房, 一路开枱吹水赌马, 跟住小弟中途六点几返酒店CALL快仔,
150样麻麻, 但都青春, 执咗件,
执完就返落麻雀房汇合朋友们去吔饭。

吔完饭其中一个同事话去唱K,
话捧吓以前天XX个陀地睇场另一个场,
个K场喺火车站附近, 位置呢...如果正常出闸向右边行, 尽头就係, 小弟唔记得乜名。

坐大厅, 有DJ, DJ两旧, 我哋六条友坐三件,
DJ好玩肯饮而且都后生, 小小抽水无诈型,
酒水好似500三打, 唔係小弟找数, 唔知,
总之未够十点坐到一点半, 饮未停过, 中间又再加酒,
连埋车钱酒钱DJ钱及食饭, 每人300仲有找。
个陀地睇场就话, 近三个礼拜无查过。

朋友睇中DJ, 想约宵夜同去马, 但唔制,
睇睇手表, 成一点几, 都夜, 嗱嗱声返酒店, CALL快仔睇囡,
点知几个妈咪(收费由150,200, 250至300)都话无, 只有一两件, 朋友上咗。

我就落街同其餘二人食肠粉宵夜, 諗住朝早先食囡,
点知宵夜完见二囡坐喺街边档口, 我哋手指指话:呢啲250都制得过,
话口未完, 一条鸡婆突然弹出, 话300制唔制,
其实两件都食用价值都中上, 比小弟下昼嗰件大波同无咁土气,
一人拖一件上房, 其间无CHECK亦毋须登记。

个人赛后感:未至于去到死城, 起码有女, 快仔一定有, 但唔会明目张胆,
当中有双牙咁好服侍, 当然睇彩数,
K就应该未掂, 如果各CHING唔需要真係成日楂楂摸摸,
或者一定鍾意去马, 坐厅玩同平时气氛差唔多, 而且DJ当你係上宾。
不过睇嚟仍有顾忌, 个场都唔会建议你入房。

报告完毕。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

my9449 发表于 2014-11-4 08:18:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
至在饮下酒,唱下歌,冇咩要求就可以

qiusibo 发表于 2014-11-4 09:46:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

asdfghjkl12333 发表于 2014-11-4 12:52:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

tgy918 发表于 2014-11-4 14:50:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

风吹着 发表于 2014-11-4 16:13:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
150,200, 250至300
这么平?

2904251733 发表于 2014-11-4 21:43:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

hquedu 发表于 2014-11-4 23:01:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
自由职业者

chiuyuenho 发表于 2014-11-4 23:07:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddd

五号仔 发表于 2014-11-4 23:51:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复