爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

惠州皇冠假X酒店仁K包胶&巧遇"包青天剪蕉剪大盒河+近"

oris 发表于 2014-11-7 11:15:12 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
之前都听过CHING们话惠州有CP式仁K玩,于是问返我个住惠州既旧BOSS索下料,真系有WOR ,咁咪重召战友上去探路,个场装修拍得住下CP"勾呀"大场,硬件唔错,
女女就无当年咁多好高质,女女坐台费800 (170CM以上所谓MODEL )过夜就2.5K好捻贵仲要唔系件件得,
酒水我地5人同行,人头800咁上下,但系DJ都要俾300,过夜自问觉得唔抵玩,同等价钱享受既不如去马交好过,

报告完毕(PM怪唔该自己GOOGLE MAP/百度) 玩左一阵出门口讲个电话就俾我见到剪大合剪蕉原来系我对面间房玩紧,返入K房问返经理问下果个系唔系本人,定系我眼花人有相似,个经理同我讲渠系常客,原来渠系间叫"近+庄"健康食品公司既老细,个厂系惠州呢头

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

wtwone 发表于 2014-11-7 11:15:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
剪大侠都要同啲平民争食,世界变!

evasyy 发表于 2014-11-7 11:15:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这间酒店, 位置比较偏僻, 由某间巨形毛衫厂经营, 姓王四兄弟, 有一定实力.

在当地是最高档次酒店, 客房都要七百几人仔, 消费一定比 CP 贵, 仍然日日满座.

河 + King 在附近设厂, 也是当地政协, 他在这裏招呼朋友及客人, 很正常.

CAOGT 发表于 2014-11-7 11:15:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
麦记汉堡包, 十几元

半岛酒店汉堡包, 百几蚊

论味道, 麦记可能好 D, 但是, 仍然有一些客人, 在半岛食汉堡包.

paranoia 发表于 2014-11-7 11:16:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
HO KA KING  绝对係食家来.

而且 穿洲过省 食无数.
早几年, 本人 微信 内其中一条堔圳女 (係个 10级靚女, 20岁未够, 常浦 酒吧).
突然有一天 佢POST左D 同 何生 一间KTV 房内一齐玩既相出黎  好快又DELETE左.
心諗, 大侠真係边度有正女就飞去边度. 仲要唔幼唔食.

hai2204763 发表于 2014-11-7 13:37:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
iiiiiiiiiiiiiiii

gjyhyopsypedcf 发表于 2014-11-7 15:41:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

最后的霸王 发表于 2014-11-7 17:02:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
子作者发表,该帖子作者享有帖子相关版权 3、其他单位或个人使用、转载或引用本文时必须同时征得该帖子作者的同意 4、帖子作者须承担一切因本文发表而直接

tgy918 发表于 2014-11-8 10:01:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

star 发表于 2014-11-8 18:33:20 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
tttttttttttttttttttttttytt

发表回复