爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

2015-01-01近况

xinjiao 发表于 2015-1-2 08:03:02 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
小弟又再去CP,经过上次600快餐ON9左后,今次做下功课先,在去CP巴士中,
WECAT左一条女,原来佢系浴足店收银,吹吹下叫我上去洗下,68一小时,都可以諗下,
不算贵,当然,同时同其他G头搵定其他著落啦.一到CP,坐5蚊电动车去到浴足店,位於CP大道2楼,
一去到播紧DISCO音乐己经有D古怪,见到收银WC女唔掂喎,心沉沉地,吹左2句入房,
经理搵左一条女俾我,哗,件工衣见到事业线喎,经验话我知有野玩,头20分鐘当然吹下水,
建立下感情先啦,26歳,湖北,165CM.按左无耐,佢己经主动话好多人来都唔似我净系按骨,

咁我话来仲羊野,佢又无答喎,咁我咪胆粗粗督佢心口个牌话想睇清楚几号,点知佢缩都无缩,咁我咪顺势摸奶啦,

佢竟然当无事,原来条女都几大波,一路渣波一路按脚,正,问问下先知佢原来结了婚,仲有个情夫添,都系淫妇一名,我一定帮佢老公教训佢啦,我话不如买鐘出街食野好无,佢话好,咁我仲按羊,啦啦临出去啦.坐车出去食个饭,跟手就去开房小七佢啦,跟住都系果D啦,
完事我无俾家用,因為全程佢叹过我,我直头好似AV男咁服伺佢,差在无食西姐,佢话下次再买佢鐘,我梗系话好啦 事后諗返,个场似小小不正经,但应该不是G竇,客人同女自己私下讲数,有无著落要靠自己,另,埋单时咁岩见到另一个骨妹,好青春,白净,仲好大波添,下星期小弟会去多次探路,以印证下呢个场大家可否一去,请各位等下啦.

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

icelee 发表于 2015-1-2 08:03:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

依然明天 发表于 2015-1-3 22:36:09 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哪个场啊?

四眼黑哥 发表于 2015-1-4 14:56:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
可否告知名字啊师兄?

杨0609 发表于 2015-1-4 17:38:13 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

tomcat 发表于 2015-1-5 20:51:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
都系未有得开食,真PK。

605566868 发表于 2015-1-8 17:15:42 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
在那里兄台??????????

阿辉要干 发表于 2015-1-22 20:01:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这麼去放松了。
再一想到一会有个钮来帮你暖床。。。不能再想了,如果硬著出去别人会以

weiway2014 发表于 2015-1-23 22:14:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
报告一下沐足店的地址啊?

xiayijia 发表于 2015-1-25 10:26:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

发表回复