爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

广州行

dengxin 发表于 2015-1-12 08:15:51 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
小弟向来比较乖,冇乜去玩,上亲广州都係得邪骨,仲要都係个间。几年落黎,D女来来去去,有D好得,有D食唔落。呢间邪骨,D囡囡唔畀咀,冇乜波推毒龙个D。毒龙都有试过一次,个次条新囡囡落场,主动同我毒龙,至今回味。其他花臣,听就听得多,不过都冇係呢间骨场出现过。

住酒店有諗过叫小姐,不过又惊惊地冇叫过。以前听朋友讲,落club玩返阵,自然有囡囡埋身架啦,但返亲广州都冇朋友陪我去,唔通自己一丁友on99走落场咩。

话说呢个星期小弟又要上广州check货,想试下邪骨以外既野,大家有咩好推荐?用D大陆交友app,咩野「陌陌」个D,你地话得稳唔稳阵吖嗱?定係各位巴打有好地方推荐?我住係天河岗顶个头,有时夜晚见到唔少好似企街咁既,不过又唔够胆上前问。反正就係想试下骨场以外既野,咩野play呀、酒店妹呀咁。有埋大概价钱最好,唔想畀人昆9。

先感谢过各位巴打

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ilxd 发表于 2015-1-12 08:16:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
你住乜嘢星级酒店?如果係四星留下基本上一定会有人摄卡片入房,一係打的叫师傅拉你过去芳村睇下有冇走地,不过我好耐冇係广州玩喇,唔知芳村係咪以前咁样,就算玩都係有人招呼去唱K,比较稳阵。

唔係就打开微信或者陌陌遇见嗰啲加下附近的人,係唔係囡囡好明显嘅,唔係咪当沟女,约吓食宵夜,我咁样都试过有着落。

lywl88 发表于 2015-1-12 08:16:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
呀啱啱醒起,喺晓港湾附近有一间,我几个月前去仲有,漫遊环保口爆,二百几,场都几干净添。都係呢道某个旧post推荐嘅。

我喺广州住过两年,查实广州係好玩过深圳嘅,起码多好多识讲广东话嘅同声同气好多先。

qishudj 发表于 2015-1-12 10:17:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

h11366b 发表于 2015-4-7 14:29:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感觉很好反反复复发

广州群3306383 发表于 2015-4-8 09:10:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
广州,没有什么玩乐,好玩的是私窦快餐,还有一些非网络的x职

yonglovel 发表于 2015-4-15 01:16:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
黑呵呵呵呵呵呵

xiaohongren 发表于 2015-4-15 03:03:06 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

陈广胜 发表于 2015-5-7 11:04:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

夏天 发表于 2015-5-10 01:26:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

发表回复