爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

中国城-23# 34D巨 乳 黎 姿

速冻水饺 发表于 2015-1-17 15:45:34 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
突然之间好想开大,即刻睇下微信有乜好货色
见到中国城D女女都好食得下,重要系莞式
即刻联络下先,客服好帮手,话比我听有新女
女女今日先到深圳,头围包胶,点可以错过
约实左,去到罗湖关口再联系客服
取得地址后即刻行过酒店都唔洗十分鐘
上到去见到女女岩心水即刻黎料开波
原来而家玩法同香港酒店妹差唔多
女女会O系酒店开间长房,感觉安全系数较高
出黎玩食靚女当然系重要,但呢个时世,安全更重要
女女叫MIKO,湖南人,24岁,34D身材
一除面衫,丰满O既巨乳已经O系眼前,救命呀
事不宜迟,即刻入去洗白白先
女女好细心咁洗我小古晶,唔洗由自河
一洗小古晶全部系火!小古晶对住大奶达人
即时变大亦得!立刻变巨棒亦得!得左!
上到床,佢二话不说就帮我担实小古晶
女女吹功确实系好得,望住佢个样-  
再左手揸巨乳,右手DJ TOMMY上身不停捽妹
果种淫贱感觉出晒黎,而MIKO O既淫语亦从口中吐出
MIKO绝对唔系瘦底!有D肉地感觉更好FEEL
即时180度转身玩六九,佢努力时
我左手揸巨me,右手亦為佢小妹服侍
o系安全指数咁高o既酒店开大!压力全消
入正题,上套开波,先黎传统,开始时淫声一般-
老子点可以比女女受这样对待,即时加码:
淫声加上女女欲拒还迎o既表情,咬住下唇
另一个唇即时被小古晶重重咁攻击
佢表情越可怜,我越系衝劲,做成恶性循环"
我连拎出小古晶都唔想晒时间,索性即时转位
转左个男上女下o既攻势,女女自动波咁為我骑马
我就双手玩弄佢一双34d巨乳
一轮廿分鐘o既比试!终於埋单结帐
miko好细心咁帮我清洁,我亦大爷咁训o系度回气;
回气时倾下閒偈,之后色心又起o既我望住巨乳又起头
揸下波波,捽下妹妹见到佢玉背咁靚
点可以唔古晶推车呢?
妹妹比较窄,推左十分鐘又派钱!
冲完凉,交低家用,又收工食宵夜......

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

stcyj 发表于 2015-1-17 15:46:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
shfkjhljk;'/kl\

cs0351 发表于 2015-1-17 15:53:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

daitoue 发表于 2015-1-17 15:57:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有料就是好的

linmengyang 发表于 2015-1-17 16:04:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tenson 发表于 2015-1-17 16:11:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

giggs1983 发表于 2015-1-17 16:12:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢楼主分享。。。。。。。。。。。。。。

dcjk 发表于 2015-1-17 16:13:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

214656 发表于 2015-1-17 16:16:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
快快快快快快快快快快快快快

simon12528 发表于 2015-1-17 16:30:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复