爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

金沙滩#11 佢话一口气含到你K爆为止!

野火燒不盡 发表于 2015-1-24 15:44:15 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
场所︰金沙滩桑拿
地址︰深圳市罗湖区人民南路佳宁娜广场3楼
项目:真正口爆+扫除服务
原价︰$ 319 (只要说明是爱桑拿论坛会员,可享优惠价$ 289)
技师︰#11
年龄︰19

几日前经理响微信话金沙滩又有新女加入,几后生皮肤又够白,即刻问下杰哥羊料,原来系江西过来既,新公司返左工几日,佢仲话过黎无耐仲好生手,岩晒等我调教下啦,马上就约左第二晚上去。

11号返夜,约左条女九点上头钟,谂唔到都几多人喎,大堂已经有师兄坐哂系度。见到杰哥同D客吹水忙个不亦乐乎,我冲完凉就有部长带我入房等女女啦。微信同杰哥讲我ready啦叫条女过黎,隔左一阵佢自动波开门入嚟,哗!第一眼睇落去好高,女女报完钟就开始正式按摩,第一part都系扒系度俾佢自由发挥啦,开头唔知讲羊好,cool cool地咁,我以为好难相处,点知倾落又几好倾喎,而且仲有讲有笑添,佢笑起上嚟又几甜,好正!

倾左一阵, 搞店按背, 佢就出去攞野,转头就返黎拎住两杯水,大家都知点用啦,我都拿拿林自动波解甲,佢解开胸罩, 露出后生女既坚廷大波, 用上身真空咁做波波漫游,波波都有D, 够肉地,唔够光唔知系咪粉Lin,不过手感几好,推完背面转身推前面,系咁用对波对准我细佬磨呀磨,磨到差啲出水。转得正面硬系要揽下先,冷不防佢俾左我情深一吻,上路非常主动,佢中路都任我食,补足钙啦。玩到咁上细佬都硬崩崩了,女女即刻帮我用湿纸巾清洁,然后就开始玩乐器,技巧就一般可接受啦, 后生女系要人教既,不过佢好识做,演奏左一阵就自动69,拉低左少少底底,我又唔系好识玩黑舌,唯有用手捽下,哇原来下面已经湿西哂! 最后我细佬响佢个口度爆! 佢一路含住无鬆口,佢畀反应望下我射完未,我示意佢可以放口先鬆开, 点知佢转个头又含返啖茶, 又继续含多次捻!? 原来佢学架仔av咁口交扫除, 用嘴仔帮我洗哂尻精!

依种服务精神真系第二度无得搵, 如果你系追求终极既口爆, 你无得唔搵佢! 我谂我一定会翻食。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

snowman123 发表于 2015-1-24 15:52:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

kelvinwck 发表于 2015-1-24 15:57:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看来真要去试试

zhou15999 发表于 2015-1-24 16:00:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
少女FEEL  .... 有待调教

xiaobin7242 发表于 2015-1-24 16:05:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

yiqiangbaotou 发表于 2015-1-24 16:29:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

wanwankan 发表于 2015-1-24 16:29:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
正点看看后面是什么

yiqiangbaotou 发表于 2015-1-24 16:34:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

gd001 发表于 2015-1-24 16:41:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

simeonyang 发表于 2015-1-24 17:05:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好鬼靓,多谢分享!!!!!!!!!!!!

发表回复