爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

我與港女糾纏

蛇仔明 发表于 2015-1-30 11:37:34 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
一个追港女的故事自我形容:35,专业人士,算是年青才俊,管理阶层,身高182.因为同ex性格不合,临结婚时分开左。因为工作关係,未有机会结交异性,因而使用apps.

港女1号教师幼稚园教师,28. 话自己要求吾高,个时岩岩散左,都有d 闷,諗住都约出来见面,佢话吾饮酒,点知问下问下,话去过SAVVA 饮过coctails,  话正, 叫我去,我心諗:小姐,你扮哂野姐,你住大埔,饮柸野都去中环SEVVA, 你都几滋阴。 甘我试下佢,我话:你住甘远。不如近d啦? 佢话: 甘过海又係远, 甘我地去 Felix 啦,顶!真係想爆粗,半岛顶楼 Felix?

第一次见面就SAVVA 同Felix?  当自己係明星?饮完之后你同我买Durex就差吾多。吾饮酒仲要都去SAVVA 同Felix,  我同父母都未去过,之后讲两讲,我又对呢个女仔好奇, 佢住大埔,就近近地话沙田市中心,佢都照杀。个日佢迟到30 mins,  又话返屋企换衫,又冲凉,顶,你成身奶粉味咩,迟到又吾讲声,电话又吾接,害我等你30 分锺, 平时我开会,只有下面d 人等我,你算老几?个人都有d 谷谷地气, 见到面,算啦, 好好醜醜都食埋个饭。

食完越南野, 諗住起身走人。 点知佢话:你走啦?  甘早。 我话:係呀, 明天有会开,諗住甩身啦,已经我埋单都算。佢话:不如吾好走住,陪多我一阵啦.我话: ok 啦 心諗: 睇下你想点,搅咩鬼。同佢行过counter, 又话呢个新款,个个好靚,好想买,叫我陪佢睇,吾好行开。

顶! 我知你想点,又想氹我买比你,第一次见就想r 野买,当我係联合国儿童基金会,你都叻啦你。佢都好烦,拉住我吾比我走,心諗: 你呢d 港女又係d 呃饮呃食呃礼物个种,甘我话:ok 啦,不过等我去厕所先,你等等。甘佢话:好呀!

入左厕所, 我係第二个出口自己走左, 电话熄埋, 由佢慢慢等。

职业r 着数港女,吾使比面你。

你地会插我自认年青才俊,冇风度,吾紧要,事实就係事实,明知係贼,我做吾出风度lor,  要对d 衰人用贱方法。

我牌面拎出来吾会令人失望。 只係今次件港女太令人讨厌

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dorgel 发表于 2015-1-30 11:37:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

楼主| 蛇仔明 发表于 2015-1-30 11:39:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
经过上次 'r' 买野港女之后,我都仍然相信吾係个个女仔係甘, 当然啦追女仔要花费,我自己心中有数。

有晚无聊在微信,揾到附近的人,见佢相貌娟好,即管say hi,  甘大家就吹起上来。 谈笑风生成个晚上,甘就出来食饭啦。 大家约左係尖沙咀,又话我靚仔甘好条件点解单身,我睇下佢,同张相打个7折,唉,又係美图秀秀既骗案,不过甘,大家都倾得开心,我冇咩所谓,饮左几柸白酒,佢又话醉又话行吾到。 甘我话你住边,送你返去啦。佢话吾方便,死人都吾比我送,但佢又行到,点算。 甘落左楼,有间时锺酒店,甘结果同中间过程我都吾详细讲啦。

唉,过程中发觉佢肚皮有纹,我知lai 野啦,一定係生过仔,今次吾通比左人地绿帽?

完事之后,佢自己话离左婚,有个10 岁既仔,大家出来,成年人。 顶,好似女方事后烟甘,反过来食左我。

之后都有出来食饭,但已经冇再想有个样野,但失惊无神打来话想要,仲要即时要。 我都算日理万机,虽然我都咸湿,但都吾係即时比你挂。 我諗佢都有要求左几次,但好不幸,我坚係吾得闲。

见佢又甘有诚意约战,揾左一晚同佢睇电影食饭,甘约左係又一城睇。 佢话吾知又一城电影院係边,发哂脾气甘。 顶,又一城有几大呀,入去问下人都ok 吧,何况我都订左票,你惊我走咩。
见佢好似路痴甘,好啦,等埋佢啦。 点知佢又迟到,搅到食饭时间都冇哂,只有30分锺。

既然甘赶,大家肚饿,不如食 food court 啦,回知见佢嬲爆爆,好似觉得好cheap 甘,心諗:小姐,係你自己迟到,又话吾识路,请真,大陆自由行同胞醒过你啦,又一城都吾知係边?

同佢行左个圈,竟然冇一样野岩。

我冇所谓 wor,  反正我夜晚都吾多食野,佢见我冇咩反应,佢自己走左去买热狗,甘我见佢嬲嬲地又未食饭,諗住我请啦。 点知个港女话:吾使你请,我自己比!你吾好食。

心諗: 甘型,比返电影飞钱我好吗。

佢嬲嬲爆甘食条热狗,佢话: 你係諗住同我食饭贵姐。 顶! 港女呀港女,你自己迟到,得返 30 mins 食饭,佢想食几贵呀。 讲下道理好吾好?!我都仲未食饭架!

Okok,  等你食埋个包,我就话: 你食饱啦,你自己睇,我走先!

楼主| 蛇仔明 发表于 2015-1-30 11:40:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
又一dry 爆失婚妇人之后,觉得自己好幸运,甘多次拍拖,都冇试过见到所谓港女,偏偏係自己就结婚之前散左就见到。大约8年之前,香港有个好heat 专揾一夜情的网站,大家去到个度都不言而喻了。 有个case 都激起好大讨论。一个男生, A 生 约左个B 小姐出来。吾使讲一齐食饭之后就去搅野啦。 甘B 小姐去到西贡食海鲜,女方叫左成3千 几既食物, A先生表面上好开心wor.  两个人谈得兴起, A 先生去厕所, 结果男方当然一去不复返, 留返个女仔自己埋单。男方事后post 左呢个故仔,指责港女。大家成年人,係个网出得来都预左搅野,使吾使甘尽食成3千 呀? 男方兴奋时,女方受苦咩? 食人3 千几当自己係咩呀? 心理定生理补偿先?花3 千, 不如去澳门,可能仲平

qiaoba 发表于 2015-5-25 23:08:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
女人一件。。。上过等于路过。。

jingxiong008 发表于 2016-3-4 14:28:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

小喵貓 发表于 2016-7-16 14:55:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
做得好~~~~~~~

发表回复