爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

坦州KTV包胶 (冇图)

hack119 发表于 2015-2-2 08:18:44 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
啲人成日话中山好娼盛繁荣,又话坦州好玩,於是我同朋友本住探险精神,开展左一个坦州之旅。我地取道香港经澳门再到珠海搭大巴去坦州,总共需时约三个鐘。大家都可以考虑搭船去珠海,咁就唔洗入澳门境。

去到坦州,酒店我地就订左至贵果间"蝗雀",房间都算唔错,300人仔有交易。至於夜晚视察既目的地就系"味力蝗雀"KTV,果度行3/8/13,仲有4同5,但我地冇问到过夜几钱,其他消费好似DJ要成300,而洋酒更加系一线城市既价钱。至於硬件就真系一线水平,华丽有餘。问题系软件就真系麻麻,纵使女女幼,但选择少,高质妹唔够多,我地星期六晚,成个场客人可能会多啲,但女少到唔够成个场分,真系稀有事件。果度就七点半开始拣女,我地睇左七八轮都拣唔落手。到左八点几,成个场基本上冇正常样既女,得翻堆扒。跟住八点几,有个妈咪推个女入来,我见个女都几大波,諗住顶住先,咪叫左条女坐低,佢竟然十五分鐘后同妈咪讲话唔想坐我,然后走喎(但我地两个三十岁唔系阿叔)。当晚我同朋友两个人,就系同一条女玩到十点几,跟住先拣到另一条女。否则我諗好大机会翻酒店房打个飞机算。

结论:坦州距离取代常平之路仍然很远,网上好多煲水新闻都只系夸大其词。个人觉得当探险系可以去下,至少未去到中伏既地步。但唔去亦唔系羊损失萝。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

uranas 发表于 2015-2-2 08:19:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

女女幼, agreed. Many girls left already.

双鱼者 发表于 2015-2-2 13:16:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶的顶顶顶顶

xiaozeng007 发表于 2015-2-14 14:16:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发

dgdc 发表于 2015-2-14 21:08:36 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gftryujgfr67ihgfdr3

wjasn123 发表于 2015-3-2 23:12:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

253859383 发表于 2015-3-11 21:50:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

darkkylin 发表于 2015-3-12 09:52:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
欣赏一下美图先!!

exzob 发表于 2015-3-12 22:13:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

顶顶顶顶的顶顶顶顶

ECHOBI 发表于 2015-3-20 07:34:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

发表回复