爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

海联会馆伏已中,希望各位师兄勿再中招

xsheng1983 发表于 2015-2-2 08:42:14 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
话说成个月冇返深圳,问fd个个话唔得閒,
细佬痕唯有孤身上路,
自己之前上网search哂资料,
搵到间海联会馆桑拿,
听讲系做全套,所以去试试,飞的到站,!  
上到去,经理叫女入黎,我心急得制,问经理有冇全套做,条友仔听到呢句以為我放蛇甘款,
我同佢针左阵,佢话得一条女系做全套,-
我心諗,算啦,细佬痕,唔太差都落肚,
点知恶梦黎啦,我比经理带左入间细房,
我以為羊事去左杂物房,点知房中有房,
入到去,一大张床,暖炉,好似几爽甘,
点知个经理带条肥到西既女入黎都算,
最惨系对脚同波都有毛果下难玩,
但自己又唔识路系罗湖,心諗拿拿林执完一获闪人,
条肥婆一黎就压落我度系我耳仔边问我舒唔舒服,
我心諗你条肥野压落黎都算,仲要系我耳仔边吹风,
果刻真系想杀死佢,但全因我唔识架步关系,
所以继续,佢开波狂奶我细佬,虽然一路奶我就一路缩,但都系比佢继续奶,奶完就上套,
人生第一次比肥婆坐,哗,坐左阵我feel到自己大比就黎比佢压到变紫色,我就躁躁地话转狗仔式,
一路车就见到佢对水桶奶同鼻涕冇分别,
两边狂fing,我其实已经冇特别霞想,拿拿声出完著返裤训教,第二朝出房埋单人仔598,
心諗甘既价钱,食件甘既肥野,一生人都唔会再黎!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

my9449 发表于 2015-2-2 08:42:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
poor brother, too bad luck, good luck next time!

kkloger 发表于 2015-2-2 15:18:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真系唔好彩

tomcat 发表于 2015-2-3 23:29:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
现在的水准真是垃圾啊,
好怀念我的大常平啊.

xkingxo 发表于 2015-2-7 11:51:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

4236299 发表于 2015-6-8 17:06:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hkhmp4 发表于 2015-6-12 14:48:30 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
求其質件豬西梗,真系食完發惡夢

xxyy1113 发表于 2015-6-17 20:20:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
good job good job

4225075 发表于 2015-8-22 09:36:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

59941928 发表于 2015-10-4 21:48:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
自己找的猪扒,含泪也要打完这一炮

发表回复