爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新春佐敦福X大厦跌錢報告

月缺花残 发表于 2015-3-2 17:30:51 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
首先祝各师兄新年快乐,虎虎生威。
小弟新年流流諗住去佐敦福X揾个囡囡开心下,点知……
事发经过,洗完成栋楼,最后入左五楼背向消防楼梯转左直望门囗有个B英文字嗰个单位。
囡囡报价300元/按摩加火60分锺,仲话有黑丝,心諗今时今日仲有咁高性价比,一定要支持下。
形容下囡囡外表先,外表36-45岁正常中女様,着bra时大波,瘦底,长腿。黎到呢到各位师兄一定会諗300有咁质素仲要要求啲咩,根本係执到好野,未入去前我都咁諗,点知入左去先知係极品。
一入去囡囡见我去冲凉,我话不如着黒丝,佢立即回答着丝袜要加钱,我立即问点解头先你又唔讲,佢话你又冇问,我回佢新年流流最紧要大家开心,加五草就五草。
囡囡之后着丝袜啦,点知我係佢对丝袜到见到係大脾位有一挞干左既白色野,我咪同佢讲你对丝袜有挞野,係咪精黎架。佢当然答我唔係啦。
但我地男人唔通连精都唔识分咩。我心諗最多唔摸佢大脾。跟住我话想抱下佢,佢话要抱就全套,全套580……
食个饭先,转头再写。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

paranoia 发表于 2015-3-2 17:31:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
36-45歲仲付錢吊?
點解?
全套580? 吊

我同她玩抱吊, 把她抱上抱下狂吊,我出野後她給我580差不多, 36-45歲的姨姨.

金泰妍 发表于 2015-3-2 21:08:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不如上深圳玩啦,一样有丝袜场,价位188-238人仔,比埋100蚊来回交通费都抵过留港消费啦!!

4236299 发表于 2015-6-8 17:03:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
路过!!!
帮顶……

zcj3a03 发表于 2015-6-24 14:32:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

zcj3a03 发表于 2015-6-24 14:32:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

lo123456ve 发表于 2015-11-15 14:16:14 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
金泰妍 发表于 2015-3-2 21:08
不如上深圳玩啦,一样有丝袜场,价位188-238人仔,比埋100蚊来回交通费都抵过留港消费啦!!

边度有丝袜场  求介绍  

发表回复