爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

重出江湖第一战_淡水心动之旅

supercyf 发表于 2015-4-3 08:11:28 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
跟拍拖三年GF分开有大半年, 我一直埋首工作以平复心情, 直至今天, 终于重新出发, 淡水之行
事前上网搵资料, 香讨是首站, 可惜大部分都是机场报告, 虽然见到个超有心机既广西凭祥之旅好想跟住去, 可惜搵唔到伴, 唯有暂时搁置,
东莞被封, 唯有集中搵淡水料, 最近淡水广告好多, 什么水床, 什么主题房, 什么原班人马打造什么什么,
但经旧日东莞经理转战淡水后证实...是绝对信唔过架.
考虑过深圳, 福田私锺女, 但... 对于3字头的我来讲....90分锺2Q真是好有难度...
所以, 最后都是决定...淡水
其实出发前都有心理準备, 唔好期望太高, 不过对于好耐无玩的我来讲, 点都要试佢一试...
好! 废话太多啦, 开始....中午罗湖火车站转大巴到淡水, 排坊落车, 再转电单车, 到酒店门口, 前东莞新世纪经理四万甘口来迎接我,
哈哈, 真是好耐无见, 寒暄几句后, 去到简女的大堂, 我坐系沙发, 面前一排十几条女成一直线, 各自报价及姓名, 我苦笑..
当中有两件猪到吓死人架, 报900, 系咪痴线架. 免费我都唔食啦, 900??? 你比我呀, 佢两个重要对住我傻笑, 好惊呀..
有两三个个样串到无朋友, 黑口黑面, 请问我系咪借过你钱无还呢?
我继续由左至右留意会向我报以亲切笑容的女, 几乎是最右个个, 有D令我眼前一亮, OK! 系佢啦
我行到佢身边, 微香, 我几钟意尼种香味, 佢笑住甘挽我手臂, 笑容更见亲切,
严格D讲, 女报价$1200, 单凭外表, 只是旧日美宝, 欧亚, 新世纪等的二线级数, 不过, 22岁的佢, 无劳味, 无土气, 可以话是几清新, 五管标緻, 轮廓分明, 有气质, 感觉系modern架, 系你就算系香港拖住行, 都绝对唔失礼,
(哈哈, 我认我系对佢好有好感)
房间走廊迂回曲折, 我拖住佢手行, 用国语: 哗, 你的鞋很高
佢竟然用几纯正的广东话答: 系呀, 新买架, 第一日着, 唔系好惯
GOOD! 沟通无难度啦
行完走廊, 行楼梯个阵, 佢几乎仆亲, 好彩我一直拖住佢, 敏捷甘转身用另一隻手抱住佢腰, (嘻嘻)
行完楼梯再分前后脚搭lift上目的地, 真系九曲十三弯..
入到房, 闲聊几句, 佢除鞋, 由几乎同我平头变成矮我成半个头, 不过, 近距离望真D, 系几靚架, 身裁好平均
我从后抱住佢, 缠绵左一阵, 佢转身, 慢慢由鍚咀变车, 再慢慢转上床, 我由佢颈开始鍚, 鍚到落肚池, 锡番上胸, 再车, 从佢身体的反应, 我不停找寻佢最敏感的地方, 慢慢来, 唔急, 我享受整个过程, 从佢的反应, 我知道佢亦好受落,
1Q后, 佢面泛红霞, 撤娇甘讲: 前戏甘耐, 之后又甘快
我笑了笑, 心諗: 无计啦, 久休复出, 而且你又甘得
其实过程佢系好主动热情架,
冲完凉, 佢準备做佢要做的服务, 不过, 我叫停左, 我叫佢训系我旁边偈计,
点都好, 个一刻, 对住佢, 我唔需要什么莞式的多餘服务,  ,
气氛好好, 无闷场, 无Dead Air
佢笑住话: 我以前去过香港一次, 湾仔会展度做野
我好疑惑: 会展做野? 做羊呀? cosplay呀? (我当时以为漫画动漫展)
佢大笑: 唔系呀, 我以前公司有个event系湾仔会展, 派我落去帮手做promo
我当时心里面真系哑哑地, 可能我见识少, 我第一次系大陆听到欢场女子一句说话里面夹杂左英文单字, 重要系发音无误…
我脑海闪过一丝的念头: 其实…佢系唔系港女来架….
讲笑, 我知佢一定唔系
我问: 羊公司
佢话: 系D电子产品, 零件, 软件甘
我无再追问落去
佢之后讲系香港个几日遇到的趣事, 我亦分享我以前旅行的于事
我笑住甘讲: 我个次去印尼巴里, 真系大喎, 唔记得带底裤………
佢大笑甘追问: 甘之后呢?
我讲: 个次去台湾, 个单野真系难忘啦……
佢棒腹大笑: 甘都得..哈哈
之后佢讲佢读书时有几鬼马, 我亦分享我的童年, 少年
我话: 我读书时系钟意打波, 日打夜打, 不过, 有时又会同D女同学打下排球讨论下家政….
个几锺头, 我几乎忘记左佢的身份, 我只是知道我系度尽力甘要佢记得我
直至细佬开始有反应…
我重复番之前第一次的前戏, 唔同的是我吻至肚池后, 再向下吻, 直至敏感地带,
无味, 形状美观, (无问题…), 当时心里已有盘算
转左男下女上, 佢坐系我小腹, 我抱住佢温柔甘车, 双手放系腰间, 慢慢向下推, 开始大家重要部位互相磨擦, 再慢慢变成佢为主导, 控制磨擦的节奏同力度, 我双手轻抚佢身体其他敏感的部位, 我感到佢的喘息愈来愈重, 身体的反应亦愈来愈激烈, 系时候啦, 我轻轻用力微微甘托起佢屁股, 细佬系洞口徘徊, 再慢慢滑入去, 相信大家唔驶我多讲都明啦
最后我用手接住我的千忆子孙,
佢又系面泛红霞, 撤娇甘讲: 你好衰架
原来完事后已经超时半个锺, 所以我知道尼度系唔会有打电话打来提醒落锺架, 应该是靠女女自己
我洗完手番来, 佢依偎系我心口拥着我, 大家训左一阵
之后加左微信, 佢话做一段时间之后会去番深圳做番正行
我当时心里暗喜, 不过, 尽力唔表现出来: 到时约你出来食饭, 唱K呀
佢笑笑甘话: 好呀
到时…真系唔知会系几时….
我想讲以前系东莞比佢高班的女我都食过, 无论桑拿, KTV还是落Club沟女 甚至是$2000-$3000的model级
不过, 可能我久休复出, 可能…..我承认我是对佢心动架
但是…系回程的大巴里, 我不停甘回带, 佢个样挥之不去..
我諗我会番食….
祝我好运吧

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

6317131a 发表于 2015-4-3 08:11:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
一野就沉?

同d女讲咁多野係大忌。我刀係衰呢样

aidiyok 发表于 2015-4-25 14:10:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主写D野,比我一种 一路向西2 噶感觉

mirking 发表于 2015-4-26 14:50:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
师兄,PM我几个淡水经理的电话我了。

zongbiaotou 发表于 2015-5-3 03:37:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
如果淡水都不行的话,就真的没地方啦

kouy88 发表于 2015-5-3 13:11:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

birdnest115 发表于 2015-5-23 23:10:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

birdnest115 发表于 2015-5-23 23:12:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

林南彬 发表于 2015-5-26 00:54:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
wwwwwwwwwwwww

movingforward 发表于 2015-5-26 23:04:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好运!!!

发表回复