爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳食大餐食正A版X妻KAY

hack119 发表于 2015-5-15 08:23:04 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
之前收到损友们给我的微C,但一直在老虎严密监察之下,未能出动…今日,终於有机会唔驶做九哥啦﹗正所谓食~一系食头,一系食尾﹗约到今日~我食头围

地理环境唔太陌生,因為都唔系第一次去嗰度附近,褔田过后自己打车去~因為小弟最憎等﹗人生中,最浪费的便是等﹗呢个AGENT就做得好,问答近乎0等待,仲要到左好快就覆到我工作室,唔驶我等﹗值得讚﹗  

言归正传,去到工作地点,开门一睇,靚女,望落去仲好斯文,但系如果在酒吧见到又可能会撩嗰隻 ,望下望下,仲有几分似呀"张太KAY",正所谓淫人妻女笑呵呵~加D幻想玩下又有另一隻FEEL~正当我沉醉紧时,女女已经由后面揽住我 心口顶住我背后,哗~当堂醒晒﹗在床边帮我除完衫后,仲慢慢用双手推我落床骑上来~呢D系咪叫抢疆呢?我真系唔识...之后佢咀我耳仔,仲慢慢,慢慢咁游落去,咦?未冲凉喎,无错,女女游落去系帮我将最后的布料掟走﹗当然,我都唔客气,人点对你,咪点对返人萝~嘿~~

之后一齐入去洗白白,前前后后都有洗,唔系三点式,出返去我已经好似大爷咁训响张床度等人服侍 女女来到,就好似6合彩咁,由上至下由左至右鍚晒~再慢慢滑落去同枪头倾偈 ,拿﹗呢度至系认识女仔0既时间﹗佢一路吹,一路用我隻右小腿响度磨,我D脚毛顿时多左D液体(即系等阵冲凉要洗埋脚啦......),之后佢鍚返上来,咦,枪头岩岩好对準左山洞,正当我腰部有所动作时畀人发现左 ,咁唯有戴套上马~~先来个男上女下,再拉佢上来队,洞穴不错,几有FEEL,之后再推,PATPAT有D肉,好好推,啪啪声,最后奉上白色子弹,搞完諗住起身,但系女女竟然仲要我压住佢耐D,我当然為人為到底,望佢送隻西 。当然最后无西送,因為都要赶返工,同女女影左D相同吹左2句水就準备走人,女女都几听话,仲好"打耳",倾倾下又攞我部机玩自拍,结果都比原定时间迟左少少先走  

总括来讲,女女我个人觉得适合调教型的CHING,见到佢个样,我真系好有衝动要佢做性奴,唔知呀"张生"系咪LIKE佢老婆呢点呢~  

样貌︰A
身材︰全走肥
服务︰听教听话~

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

s9146005 发表于 2015-5-15 08:45:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffff

ons0113 发表于 2015-5-15 09:17:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

rich21 发表于 2015-5-15 10:03:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Danielli1990 发表于 2015-5-15 10:10:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

囟囟 发表于 2015-5-15 10:20:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
几好哦                    

zhiyaonihao 发表于 2015-5-15 10:57:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

迪甘斯 发表于 2015-5-15 11:24:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

des 发表于 2015-5-15 11:43:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
let me see....

davidng1998 发表于 2015-5-15 12:08:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddd

发表回复