爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

早几日朋友生日过左宝安

sk19880221 发表于 2015-5-20 08:42:00 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
个日成班人一起去宝安,间夜总会叫华x,系一间酒店连夜总会的场,第一次去,哗!环境唔错,上到去已经有人等我们(大陆朋友),有两条女坐系房,样子唔错,坐一阵就有女入,第一个妈咪15条女,食用有7成,我们都唔要住睇定d,第二个妈咪又十几条女,食用8成,睇中一个走肥幻幻(老友话坐5百任坐,10个鐘都5百,去街睇自己,女开价),好第3同第4个妈咪都带女后我们就开始玩了(呢两组冇之前的好),玩左15分鐘,几个妈咪入来问我们女得唔得,全部都ok,系得生日个个话想搵多一两件玩,之后又带女,唔讲好地地,一带女又睇中件,我个晚坐2件,生日个个仲坐4件,个到d女又几好玩喔,玩得饮得,仲好好礼貌,帮你倒酒都谷弓,个晚上到去7点左右,我们玩到3点几,系2点左右时间有个男人入来问我们去唔去街,我就问下女几钱啦,哗真系山长水又远,两条女一个讲千5一个讲2千,我问下老友,佢话正常,我当日冇出街,心諗呢d女就真系几9正,不过就好9贵,出来玩得多都知宜家好多女出街都唔好玩,所以就冇去,之后我同3个人坐车返香港,去到王刚,过左关见到港青大战大陆佬,两个人打到爆头,流血,成班19大陆海关系到睇,都冇人理,最后都系港青劲,打到个大陆佬冇声出,我们睇左阵就走。
呢个场直得去,不过要多带子弹,女的确唔错,好久冇坐两个了。不过就山长水又远,宜家諗起冇出行有点后悔,因可能唔会再去。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lywl88 发表于 2015-5-20 08:42:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Thanks ching for sharing. Price getting more steep worz.. not cheap not cheap..

qwer1234asd 发表于 2015-5-20 11:04:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

qiaoba 发表于 2015-5-20 13:48:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好9贵。。要D几窝先反到本??

狼友求资源Wc 发表于 2015-6-5 16:45:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

旧爱 发表于 2015-6-28 03:57:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

旧爱 发表于 2015-6-28 03:58:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jingxiong008 发表于 2016-1-5 13:43:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

发表回复