爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

被深圳水X拘P...玩得够爽

hack119 发表于 2015-5-25 08:39:23 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
太耐无上黎,係时候报告下!好耐无去水警,应该都有3、4年,前排见D师兄报告过下水警情况--特别係高文兄,小弟决定去故地重遊,睇下环境係咪真係正如高文兄咁讲咁差...
今日都算有运,係罗湖行完街,去水警柜檯,因为之前买左团购,所以只係坐车!去到刚刚有车到,唔使等20分锺,有D运,心里觉得係个好开始,可能今日有骨运!去到冲凉,上楼梯,6件SPA女排成两行,其中一件走过黎,我望下其他女,依!咁益我,最靚件撩我。我话坐低休息下先,佢跟我行,坐係我隔离介绍D plan。条女真係好得,样唔使讲,身材走肥,双腿又长又黑丝,我当时已经扯旗!我见佢咁斯文,又落力sell,于是拣左个$399做。
入到房正常野唔讲啦,过左20分锺,佢问我打唔打出?我问小费要几多?佢话$400,我话好贵。我问2张毛主席加签$100小费OK吗?条女OK喔...有运!咁开始啦,我老虎都抽水啦,隻手不断係佢大腿、妹妹及胸部遊走。佢无格手,只係话唔好!如果大家出黎玩得多都知,当女女讲唔好,10个有8、9个其实唔抗拒,係口不对心。于是我继续,佢开始有D呻淫,但唔咁大声。大家都好似热热地啦,于是我伸手入衫内,俾佢话我抽水。我话係啊,唔係条条女我都会抽水,靚女先会,于是继续係衫内遊走,仲攻埋奶奶,好滑而且feel到佢lin头硬左。我乘机讚佢皮肤滑,腰幼,腿长。佢好开心!
我问同我出去玩,佢话大家熟D先啦!OK,如果即刻得,即係好随便女。我继续抽佢水,跟住叫佢咀我,佢初时唔肯,我话我唔食烟架,跟住佢咀落黎,就咁我地咀左一阵,佢话我真係无食烟喔...笑死我!到够锺走,我起身着衫裤,跟住揽住佢,係咁咀,feel到佢成身软晒倚係我度!真係好好feel...跟住佢走去墙角整理胸围,哗...屌...鲜红色,我最鍾意,一时间衝动起上黎走去佢身后揽住佢,双手?波,细佬衝后队佢细妹,虽然个住裤及丝袜,但都好high...玩左阵跟住放佢,始终够锺,费事佢麻烦!讲番点解佢会走埋一角整理胸围,因为我伸手入衫遊走时,单手同佢解左甲!
大家唔使PM我问工号,因为我仲会继续试佢,希望下次食到!最衰今日忘记带套上大陆!下次试下可唔可以就地政法,最多俾多D毛主席,大家开心。
总结:唔需要靚仔,因为我唔係!如果口才了得,好大机会有骨运!最后补充一句,条女係墙角同我战鬥时话惊会锺意左我...咪玩啦..我即刻停!留下伏线,俾条女睇左我底牌仲有得玩?
包胶完毕!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fcvy 发表于 2015-5-25 08:39:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
700人仔打隻机未计加一服务费同车程=车费  

寶寶_jaina 发表于 2015-5-25 08:39:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
都吾知你係有钱仔定有钱吾识使!

dengxin 发表于 2015-5-25 08:40:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
百货撞百客,各有各玩法,比得起无所谓,玩得开心就ok.

xinjiao 发表于 2015-5-25 08:40:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
你会去团购同会去搭巴士应该都系贪小便宜的人!奈何咁舍得用近千元学人床尾打机?
睇尼都系一个入世未深既后生仔,

crazycupid 发表于 2015-5-25 08:54:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
坐係我隔离介绍D plan

wdzyxhao 发表于 2015-5-26 02:30:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
jssusssssusisissijjsjs

topsuperxxx 发表于 2015-6-1 13:37:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!

东莞狼2015 发表于 2015-6-1 15:29:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddd

福子123 发表于 2015-6-12 17:55:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢老大的分享!

发表回复