爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

羊头月光

kaobo 发表于 2015-5-25 08:45:24 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
见很多Ching话月光无左即弃裤换,咁就再次上呢到查明个属实啦,上到去除左我一个外只有另一个客,真难会想像到呢个场如此的末落!
找了个座位后叫杯冻饮,饮饮吓就见到隻老鼠通场走真感呕心,之后就叫77安排入房做韩式,等左阵来了个40+嘅技师...都算,上得嚟就预左遇上可能会是老手,心裡都已打定个準备,不竟的都当堂打个凸心諗唔使咁成熟下话,今次真系按「寒式」心都寒埋!无奈的就只有起鐘开始按背后推油,原来真系无左条裤换喎,oh my 谷 !技师力水刚好,感觉得出系有经验嗰隻,全程无偷懒这点确系抵讚嘅,只可惜就真系年纪大过点绝再无其他欲念嘅暇想,唯有就只好好享受这趟旅程。

按完背至脚,每寸肌肤都能感受到技师嘅用心,之后就转身按正面,先嚟个10分鐘顶头鎚,再按至落身位置绝无冷场,最后就到双腿,开始觉得有点不对劲货不对办,技师按嚟按去都系反覆大腿小腿嘅...? 想到呢个项目叫「韩式」广告又话嘜嘜前列线按摩,按到最后竟然就连春袋边都掂唔到,我唔系要出火嗰隻萝,广告又懒系多话有嘜嘜有麦麦...又话男人要保健?但点知边皮都无真系令人气愤,我就再忍唔住问技师,呢到个韩式究竟系羊?佢就回答我即系普通推油萝,我又再反问返佢,你公司话保健哦?佢之后就答我其实同出面其他正规场一样都系推油,系唔会照顾到小弟附近范围㗎,我就再问返佢...咁个项目名叫韩式保健咪多餘萝,同出面普通推油一九样,出面推油都照顾吓小弟个春袋啦,你连春袋都掂唔到,仲叫什麼什麼「韩式」什麼什麼「男人保健」简单d叫推油咪得萝,改捻到个名好似好捻坚咁又话要保吓健,我就真系感觉唔到有羊保健过萝!

讲到呢到其实都唔关技师事,所以我无小佢,人的都系按正规搵食姐,错就错在佢公司呢个广告欺骗嘅手法!
之后鐘声响起落鐘,老实讲技师嘅手势系唔错,所以我都俾左高少少嘅小费佢,最后我唔系要求有特别嘅服务,亦不是投诉技师佢年纪大,之所以不满,系在佢公司谷能行个广告原来都只不过是摆个羊头出嚟原来卖狗肉 ,可以说系好捻可耻。
正如有Ching提及过「违反商品说明条例」实与事实不附!
此场无论是硬件或是软件点改善也好,都唔会令我回心转意再到此一游,题外话:房间部电视机与墙身成垂直,根本瞓系到系睇唔到嘅!要睇就要座起身睇,正所谓:「人有我有,有等於无...唔合常理萝」装饰品一件费解!
客服意见接受一切照旧...现已Backlist后会无期了。
客服你的班人唔使覆亦无须解话...小弟我再无兴趣睇...多多帮忙。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fff000 发表于 2015-5-25 08:45:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
師兄骨運5好,祝下次玩得開心d!

klxqlqw 发表于 2015-5-25 08:45:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
同意,完全沒有保健的效果。感覺被欺騙了

klxqlqw 发表于 2015-5-25 08:46:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
呢D場一早應該收皮啦。感覺被騙, 因為收買左太多人做"妹"唱好

狼友求资源Wc 发表于 2015-6-5 17:23:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

狼友求资源Wc 发表于 2015-6-5 17:23:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

pk99 发表于 2016-9-4 12:52:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝師兄分享

发表回复