爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

出巡淡水試咗間叫gold sea 隔

ks8822 发表于 2015-6-6 13:54:46 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
出差惠州晚上找到個場睡叫'金海格',在惠州淡水鎮,又試一下深圳以外搥骨體驗,這這年經國家政策方向洗禮下,好多場都已經不服再,大部分也只能提供推油按摩,而我今晚還是正正經去正按吧!
在這里按好處係免薟小費同免加一。
先講講位置不難搵,正正開城大道。

價錢就唔算平,不過做項目費幾多就
收幾多,保證不會像深圳場咁下下洗大(對我來講一大堂一按身絶對平過深圳場嘅支出)

大堂攞鎖牌上二樓更衣

浴室不細但不太乾浄,有水池、乾濕蒸,沖涼格有十個,但最攪笑係包你地在外面用不到這牌子的沐浴露及洗頭水,相信只此一家有(笑咗)

另外一樣係包有三歺食,而食物品種也不少,大約眼見有(湯、炒粉、炒飯、白粥、皮蛋瘦肉粥配咸蛋咸菜八九種餸,驚喜點是有蝦、花甲、鹵鷄肶同辣椒炒羊肉粒,唔錯),應該係除午飯外,有早、晚、宵夜

按摩一大堂加一全身推油,過程唔多
驚喜所以不花墨水,但推油有全月

埋單¥260-算係咁上下,此場低消¥110,巡到淡水揾過夜可以,因為按摩房可以上鎖瞓

*回香港才補相大家睇

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

uranas 发表于 2015-6-6 13:55:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

阿力巴巴 发表于 2015-6-7 02:59:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好好好好好

4236299 发表于 2015-6-8 17:23:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶!!!!!!!!!!

朱水其 发表于 2015-6-22 02:49:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s

朱水其 发表于 2015-6-22 02:49:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s

朱水其 发表于 2015-6-22 02:49:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

朱水其 发表于 2015-6-22 02:49:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

sunybell 发表于 2015-7-8 04:41:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

dg123456 发表于 2015-7-13 16:17:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

发表回复