爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

还可以体验感受一下管式吗? 呵呵

sk19880221 发表于 2015-6-13 08:25:52 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
寻晚细路叫肚饿, 打个电话俾相熟AGENT~ 够安全够老实~ 到达目的地开门,见到真人,收货「落闸」慢慢玩~
抱抱试车, 再互撩,除晒衫,未冲凉已经系沙化互撩狂车,摸摸小妹妹..已经湿左!!!跟住我话我大汗,先冲凉后再慢慢黎~

侍浴部分不能不大讚!!! 入到浴室侍浴好好好仔细,不停咁有意无意捽我细佬, 细佬啲头髮佢都照顾埋… 我未见过有女女咁做… 佢好得意竟然用洗髮露帮我细佬「洗头」… O咀,我当然不会停,只任佢玩,我都开始出手搓佢波波,软绵绵,佢立即跪低来个水萧,又识日本AV式鲍鱼擦手脚~ 呵呵"

抹身出去上床后,女女先用指甲扫我全身,with鲤鱼咀吸啜~ 舒服~ 女女提议不如第一Q先K爆~ 我当然无问题,就试下祖儿条脷~ 祖儿锡lin、蛋蛋,再高级环保吹样样有,莞式360!!! 69式任你指插,我仲出埋「口术」,之后令我有惊喜嘅… 系洗车底,我扮狗仔咁,佢系后面用舌头洗洗洗~ wahaha, 仲有「毒龙钻」哈哈爽呀~ 我有试过顶一阵…  但真系太爽… 打左个尿震就出左 >< 搞到我好似有点弱,祖儿都好识做,用番热水含一含 >
细佬当场感到温暖

休息左一阵,祖儿再拖住我去冲凉~ hehe ~ 真开心,又待浴多一次,上番床祖儿训系旁边吹吹水,好有女友感觉~ 讲下理想中的家庭生活,以前读书事~ 细佬又开始回气,咁又要开波啦~ 好主动调下情,先泰式推油按摩,放鬆下肌肉,又啜全身,锡我背,再转身锡前面两点,再食蕉含旦奶袋底,不遗余力,正式上马~  先女上,全程佢un un un ,慢慢黎,由慢到快,真系好正,之后男上,车住吉,洞口窄内里深 >< 柔软湿润,泉水长流,插足十分鐘,第二Q特别难射出,所以特别大大力,好捻舒服完事,一齐再洗白白,食埋支事后烟俾钱走人。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

nickjones 发表于 2015-6-13 08:44:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
。。。。。。。。。。。。。。。。

xiaoao198760 发表于 2015-6-13 09:11:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddd

jianming0588 发表于 2015-6-13 09:15:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

pacxl 发表于 2015-6-13 09:15:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

林中白狼 发表于 2015-6-13 09:22:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

林中白狼 发表于 2015-6-13 09:22:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

12345654321ml 发表于 2015-6-13 09:26:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

zrchen 发表于 2015-6-13 09:28:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

zrchen 发表于 2015-6-13 09:28:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

发表回复