爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

再次中伏,又入黑店...

haliao8 发表于 2015-6-15 09:58:46 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今日諗住稳阵去返之前去过果间XX家园...点知又衰耳仔软...俾条友热情咁SELL左几转...我向关口搵XX家园架车...点知又冇人招呼...等左好耐又唔见有车
条友向隔离系咁计数话好抵...238 2推油+2中式+1大堂,中式可签20元小费,大堂又可...当然我都唔会签20元啦...以前最低30元都试过~,不过系几年前...最近2个鐘最少都50元啦#  
我諗都OK既...就咁就上左架车,话近过XX家园,其实都差唔多...咁我去次前问佢有冇饭食...佢紧系话有啦...去到门口...我心觉有问题,问下部长先入去
点知就已经出了第一次事了,佢话冇饭食,因為冇食物牌,但有餐蛋面送,我諗住算啦,反正都諗住食少少顶下肚~玩完返港食~
推油果PART都正常的,有件幼幼来服侍,交戏十足,训练有素,佢自称17岁,波细,样可爱,佢话约佢去酒店600一Q,未计房钱,当然我冇去,之后SELL我加140元双飞,我又冇加,开始俾说话我听,话嫌贵之类,
我话每个人需要唔同姐...唔一定个个都要双飞的..
之后玩完出去大堂回下气~冲左个凉坐向大堂度,做个大堂项目,顺便食个面啦...都7点几...諗住做多2个鐘中式10点几返到香港再食过
大堂玩完俾贴士,有20,25,30...俾我选,我选左个25,諗住唔好咁样衰俾20,点知佢话最低俾30,我心諗觉得佢昆我俾多D萝,我照签30俾佢,出门口先再问返部长
到中式入房,个技师问我做1个鐘定2个鐘,我话套餐是2个鐘对吧,她说对,但即问我系唔系第一次来,知唔知小费点计?我话拉客果个有讲,2小时最低20元,佢话唔系,系1个鐘最低30,而且只有45分鐘
问我仲做唔做2个鐘,我话咁唔做了,做1个鐘算了,签左30俾佢,諗住跌小小唔想嘈
点知出门口埋单先黎料,我问返佢大堂系唔系最低签30,当然话唔系,佢地都话系个技师昆我,可惜个技师放左工,諗我同佢理论完改返20俾佢,结果佢25都冇   
但餐蛋面计左我15蚊,当然唔系好食,我食左几啖已冇食了...我又同佢嘈,话送饭,黎到冇,送面,而家又计我钱...中式小费又唔岩,贵过出面...(我去开果D 2小时最低可签50)
之前个部长狂闹我香港人俾多D都唔得...我话唔系香港人定大陆人既问题,系做生意老唔老实既问题,佢即刻话关口拉客果个唔系佢公司,佢唔会负责...我话:下,拉客果个唔系你公司点解要帮你拉客?
嘈到就黎要报公安先系免左我果15蚊餐蛋面,经过上次中伏事件之后,我学会企硬,人善被人欺,希望我今次做得岩啦
落到楼下諗住坐返架车返香港,当然紧系拒载啦,叫我行返香港,我算数,返正都按少左一个鐘中式,大把时间当散步,我慢步左9个字到关口返香港...
果间黑店叫向西XX....自己估啦
香港有下文...在香港区再说吧

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fff000 发表于 2015-6-15 09:59:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
跌錢買個經驗。

q1234567 发表于 2015-6-15 13:45:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
5181 金钱         0 威望         0 贡献值 桑拿元老 Rank: 8Rank: 8 积分8943 发消息         沙发  lkw00001 发表于 2013-4-12 09:29:26 | 只看该作者 好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!!!

gooddown 发表于 2015-6-17 20:51:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
good sharing

qiaoba 发表于 2015-6-24 15:21:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
黑店就是要惩罚他

995660941 发表于 2015-6-28 07:41:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
支持黑点举报

hkhmp4 发表于 2015-6-30 14:51:07 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
公开佐大家杯葛佢,C兄撐硬你

发表回复