爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

香港按泰式

孤心浪客 发表于 2015-8-6 09:14:01 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今曰同朋友響九龍城食完午飯,朋友知道我鐘意做泰式推油,問我响香港想唔想做。我話好,於是我朋友太太就打電話去book 位。有位,於是三人就行過去城x道嗰間嘢。個名頭兩個字相同。在一樓要在樓下按鍾。
上到去,地方唔大。有個泰國女人叫我地先坐低換拖鞋,飲番杯菊花茶。啲師傅就出嚟帶我地入房。我就自己一間房。換件白色浴袍沖過涼先,洗澡間只得一間同埋細,但乾淨。
開波按摩,淨係開枝檯燈同埋播細細聲嘅泰國音樂。
話禁快就120分鐘。成身鬆曬!
350 元120分鐘。200 元60 分鐘。
沖涼後出番去換鞋,再送上一杯菊花茶。
唔記得提提師傅的外表,我見到嘅三個都冇辦法想出一點幻想。純享受按摩,very good.

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ilxd 发表于 2015-8-6 09:14:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
呢類型食力派泰妹就一定唔同清靚白淨果D啦!
或者試閉上眼改香蕉推油,佢地手勢又幾到(位)
家㗎喎!

6317131a 发表于 2015-8-6 09:14:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我之前都试过係铜锣湾按过泰式按摩,
佢地又係播泰国音乐,
搞到我好心烦,
当场叫佢熄左音乐!

xinjiao 发表于 2015-8-6 09:14:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
呢個絕對是報告,一星期後替你搬回其他區吧
按摩當然要沒有幻想才可以享受那正骨樂

寶寶_jaina 发表于 2015-8-6 09:14:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

無係香港按過,因為感覺要過左關先可以放鬆.

发表回复