爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

快速富X简单报告

xinjiao 发表于 2015-8-8 08:28:53 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
是咁的,大约下昼五点到达改酒店桑拿场,也是第一次来,因为看到啲台某位师兄详尽介绍,
人嘅好奇心魔鬼推动下所以试吓,电梯按三p.极速冲凉休息室,
心裏已经记了三个号码,立刻快熟紧部长说因为看见人也挺多的, 888 ,
休息138休息好似重有个108 20休息,当堂无语, 算数,咁上房安排一个吧,
先生现在没有房大概要等20分锺,听到呢下当堂想走,好算,呵个粪饮杯野,
大约十多分锺就上房,期间部长再问一次有没有相熟技师,我再说一次他也是同样答案,无名火又再次升高几呎,房间也不错本人觉得好有日本feel ,技师到,不过不失, Part 1完全唔掂,part 2也可以期间我一直以为係可以环保趣

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

xsheng1983 发表于 2015-8-8 08:29:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有时间 我喜欢 大厅前排 梳化 坐 睇多d 睇真d

有人话有大开 有环保吹 有颜射 吹到飞天96式
唔好咁天真啦 希望越大 失望越大

hrq456 发表于 2015-8-8 08:29:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
听+ 分ching 讲得多,昨晚第一次去

半夜三点去到,大厅坐一阵,入房,居然话冇技师,
要等,O咀,吾系瓜,半夜三更都要等,等左+分锺,
入房,个吾知部长定咩人同我讲,按完要去另一间房瞓
再一次O咀,吾系呀,按完都四点几,又攰又眼瞓,要转
房,真系想讲粗口

技师到,大约二到尾,三字头,相普通,接近醜,part 1,冇祈望,所以冇失望,
按了大约二十到三十分锺,part 2, 解甲波推,冇乜感觉,十分
锺到转身,A一Bcup ,冇乜所谓,题外话,笑话一则,技师正面
推左一阵,落油打,我问技师乜吾系口爆咩,佢话依到冇口爆
纯手推,真大乡里,最后草草了事

个人觉得依度硬件ok, 技师平平,包括服务,另在走廊见到另外二个样貌都好普通,
吾去都冇损失

不过我有D吾明,希望有ching 解答,照计以咁嘅条件,
技师质素和服务,包括价钱,298-338,冇理由咁多人去
半夜三更都见有成十人在大厅,又见好多年青人,廿多岁,
一定有佢嘅卖点,但我自己就冇乜好感

月缺花残 发表于 2015-8-8 08:29:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我頭幾次都有咁嘅經驗,玩熟左幾個JS,間中換下Call,就會好多了。我通常晚班發易,早班狗衫。每次大家盡興。不過最近想換換

fighterman 发表于 2015-8-8 11:22:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

wcwagcheggo 发表于 2015-8-8 22:39:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复回复回复回复回复回复

wcwagcheggo 发表于 2015-8-8 22:39:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

wcwagcheggo 发表于 2015-8-8 22:40:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

god123456 发表于 2015-8-9 03:25:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

4225075 发表于 2015-8-9 09:57:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复