爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

金港明珠JS真系发钱寒

paranoia 发表于 2015-8-14 13:51:03 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今日早上去了福田回岸对面金港明珠按摩,我按泰式98元一百分鐘,技师到,大约二十尾,样子和身材都可以,一开始她就关灯开电视,先按背,都几好力,有聊聊,过多二十分鐘有电话到,她就接听,原来系佢个同行叫佢转去下沙有个新场上班,是机场按一次可拿一百三十左右,佢好想过档,又话今日我好二幸运,因為之前都唔準关灯,即是不能起机,我心唸关我唛事,我又唔驶起机,跟住佢又讲无得起机人工好少,一个月得4仟几,又话生活怎样,生活那样,总之就系钱钱钱,按多十多分鐘又拿起手机看鼓票,又话入左货,上左几多几多,停晒手,睇完之后就转身按前面,佢又系讲钱,跟住问我按唔按前列腺,我就同佢讲,如果我要起机,我就按日式,佢话按泰式都可以起机,唔系呀!泰式都起机,我梗系唔理佢,我话唔驶,唔讲由字可,一讲唔好,亚妹即刻变面,面即黑晒,又唔讲野,直到够鐘,其实驶唔驶,我都签六十元小费,如果起机都系比多四十,就差四十,个客又唔会手多多,唔佢想点,按完签了小费连一声多谢都无,真系差,差,差!最后小费连鐘钱158元,真系激鬼气!!
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

速冻水饺 发表于 2015-8-14 13:51:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
輪到我坐沙发!哈哈!人哋只有按正骨想有得起机!師兄你居然技師叫你起都唔起!高手!

hack119 发表于 2015-8-14 13:51:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
現在大大小小場的技師也是這樣的~~~

速冻水饺 发表于 2015-8-14 13:51:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
咁100分鐘比60又真係唔多,幾年前都唔止呢個價。¥100可以起機個js未必黑面,但佢諗住有¥200,咁就唔同講法。

evasyy 发表于 2015-8-14 13:53:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

做得好,最憎哩D啰嗦发钱寒,开口埋口都系钱!叫距吃屎啦

fighterman 发表于 2015-8-14 20:02:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

z284250576 发表于 2015-8-14 23:59:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

z284250576 发表于 2015-8-14 23:59:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

wakulo 发表于 2015-8-15 06:47:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

4225075 发表于 2015-8-20 08:00:37 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复