爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

BSD 三"假"之旅

gssasd 发表于 2015-9-9 08:31:00 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今日过深圳做D野,諗住不如试下D新埸。第一次去呢间场,都算易搵,近关口。早一日上4台搵到公司V7,睇中呢条女***。
V7客户又话超级红牌,虽然睇唔到様,但睇身材真系一流,流晒口水。
再加女女V7,諗住呢次有好野食啦,点知......唉......!大陆依家除了假,
还都是假。入房,地方一般。可以接受。女女到,哗!阿姨你去错左房呀,
我无点你鐘呀.....!佢话佢就系***,吊!真系成个村姑咁,点食呀?算啦,
既然约好左。就无為多事啦。按左大概十下,就做波推,
但系点解有两球硬挖挖嘅野系我背脊磨嚟磨去嘅,一转身睇,吊!假大波,仲要假到大八字型,个个整容医生应该拎去打把!跟住用口吹,我都要俾自己十个肋,细路居然硬到,吹左几下,转用手打,前晚V7佢时,问到明可唔可以口爆。佢回覆话得,最后都系用手出,无口爆。假相,假波,假服务,问你死咪。出完后,佢居然话要去食饭,叫我系房到休息。入房到出房不到30分鐘,劲偷鐘。虽然呢次我中伏,但系大把师兄陪我,因為佢话佢D booking 打后十曰都 full晒。我出呢个post只系想实话实说,等信我D师兄唔好学似我咁中晒伏。最后补充一下,比銭时。个后生经理问我服务如何,我话好唔得,所以佢收少我二十鳮,再加多张五十元优惠卷,一共三张可以下次用。諗諗先啦...!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lywl88 发表于 2015-9-9 08:31:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
師兄, too bad !!

jflin 发表于 2015-9-9 09:39:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

wakulo 发表于 2015-9-9 12:49:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

starhui 发表于 2015-9-13 09:11:26 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

starhui 发表于 2015-9-13 09:11:26 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

starhui 发表于 2015-9-13 09:11:27 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

starhui 发表于 2015-9-13 09:11:28 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复