爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

ZH55 少肥可愛 特別好恰

lywl88 发表于 2015-9-19 08:19:40 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
前几日已经早有策划, 趁238特价 9月20日完结之前,  要去ZH嚟一次极爽之旅。 事缘上次送45分鐘中式真系到喉唔到肺, 问技师可否加鐘又话已有客约左佢4个鐘中式, 听到心都痒, 事隔数天经过我算死草, 终於諗到一条好爽的组合, 就是: 环保238 + 中式88, 全部算起来即是 90分鐘环保 + 145分鐘中式 + 90分鐘按脚, 平得嚟仲要够哂喉咯!

今次终於约到心头好55, 因為睇客服微信相真系好岩眼缘。真人少肥可爱, PART 1 一般般, 本来諗住有145分鐘中式就SKIP这部份, 但55坚持要按, 就顺下佢意。

出去攞完水入来, 拉底工衣除BRA, 波路没想像中的劲, 少女波而已, BODY漫游全身几落力, 含水车LIN脷瀨全身冇偷懒。未演奏前揽番佢瞓底试下三宝, 上路可轻车, 但时间不长; 中路手口皆可; 下路可手口兼走底。 交番时间比佢, 含啜瀨吹好落力, 慢慢再转另类69。一般69都是成个PAT PAT 队到好贴你面前, 我呢滴老人家老花眼好多时都睇唔清楚, 但55既69好唔同, 位置较高, 睇哂全相, 无论用手和口都好方便, 更甚的是仲要间中登直一隻脚在墙, 好有感观刺激, 当然口中花更少不了。

下鐘后, 继续进行埋我既145分鐘中式和90分鐘按脚, ZH中式和按脚技师都好多, 所以就算大厅有不少客都不用等。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

mai18 发表于 2015-9-19 09:08:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

mumu321 发表于 2015-9-19 09:12:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

mumu321 发表于 2015-9-19 09:12:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qazokm 发表于 2015-9-19 10:14:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

黑仔ROYAL 发表于 2015-9-19 11:12:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddd

starhui 发表于 2015-9-19 11:14:31 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

starhui 发表于 2015-9-19 11:14:31 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复