爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

羅湖區激戰柔情小机师

qiusibo 发表于 2015-9-21 09:31:35 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
比朋友放飞机,一个人到咗罗湖区揼个邪骨,上到去见间场几旧下,但啲职员都几亲切,冲完凉係大廰坐咗阵,个经理就走埋问有无约技师,我话冇,问佢有乜好介绍,佢话三个五是新来的,我话可唔可以睇吓先,跟住带咗我入房,房间都好干净,不过就残旧咗少少,个技师入房,样OK,有身形,条女话O唔OK,我话冇问题啦!跟住我训係度,佢按摩都唔错,跟住去咗攞架撑,唔驶讲我嗱嗱声除晒衫等,佢一入房见到我除晒衫即刻大笑,话我仲心急过佢,我一嘢抱佢上床,除晒佢啲衫,粒lin仲係粉红色,正呀~啜啜啜,有反应,下面湿晒,佢顶唔住推开我,跟着咬我个lin头,爽呀~一路啜一路啜,唔觉比佢一嘢就含住个袋一路啜,搞到我死吓死吓,跟住一嘢含住龟头,又深喉,又打转,我话69得唔得,佢一嘢就转身,成隻鲍鱼係我面前,美食当前,搞到我忍唔住一嘢就锡落去,好甜呀~多水度我成块面都係,佢不断打震,吹得越嚟越快,顶唔住出咗嘢,佢仲唔停,啜到冇晒,小师妹,大师兄撑唔住啦!事后仲抱住训咗阵,够锺先走,唔似之前去嗰间场一出嘢就急急脚走,冇晒mood!!冲完凉,係大堂坐咗阵,埋单个阵见到有几个技师个样同身材都唔错,下次再去食好嘢,埋单有会员价¥278,粒半锺,OK啦
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dengxin 发表于 2015-9-21 09:31:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我有冇睇漏? 好似冇講邊個場~

jflin 发表于 2015-9-21 10:02:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

wakulo 发表于 2015-9-21 10:45:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

fighterman 发表于 2015-9-21 11:58:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jflin 发表于 2015-10-16 10:38:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jflin 发表于 2015-10-28 10:00:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

妹V信szmmxy 发表于 2015-10-28 16:23:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

妹V信szmmxy 发表于 2015-10-28 16:24:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

妹V信szmmxy 发表于 2015-10-28 16:24:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复