爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

珠海一口都係

hack119 发表于 2015-9-23 08:27:09 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
话说前排, 手机识左条广州妹, 倾左几日又闷闷地, 咁就上左广州搵佢睇下有无得食.

见真人, 白滑c cup有腰有萝热裤, 係矮d, 但已好唔错. 揸架日本新车仔係东站接我, 去食个okay下午茶, 仆街$180埋单, 28蚊杯冻柠茶, 消费真高, 好彩佢埋单.

细节唔讲, 总之条女唔係自己住, 唔方便上佢到, 爆房又唔想, 结果都係係佢架车度满足下手慾, 真惨, 不过其实都预咗, 所以有plan B, 咁难得有自由活动.

佢问我今晚点, 我话唔想返香港, 係广州瞓火车站算, 佢问我有无朋友係大陆, 我话珠海有. 跟手佢帮我上网订夜晚去珠海既火车票话补偿唔陪我过夜.

大拿拿$90, 哗多谢晒, 原来我过夜只值$90.

唔好意思, 终于入题了.

落车慢慢行去莲花xx城, 夜晚沿途d女特别正的, 去到上六楼vip房, 但呢间比之前d细, 太热唔理, 冲完凉先.

出到黎望下, 门窗睇到床喎, 唔开心喎

即叫佢换间大房俾我, 换左okay, 极隐蔽的, very good.

熟相的一係放假一係上锺, 唯有试新.
拣最贵是女中医, 因为我鍾意中女, 鍾意按得好, 鍾意中医按得好又要帮我出火, 感觉特别良好的, 不喜勿试.

按就梗係掂啦, 言语之间佢话而家大细都唔开, 怕俾老公知, 影响生计, 第一次係呢间被拒绝, 好惨.

但佢话如果我要出火可以介绍佢个fd俾我, 声称后生靚女, 反正我过夜都要加一个锺, 于是就叫佢帮我搅.

佢话佢个fd收小费200, 我话手打不嬲100, 佢答我想得美, 无諗住理佢.

到锺, 后生靚女接力, 老实小弟一向唔多鍾意'后生靚女'因为多数尻按, 摸下就算. 今次就无计啦.

瘦底, 廿鬆, B cup, 普通女仔样
结果都係尻摸, 好彩之前中医按够了.

跟住前烈线, 谷左成日硬到仆街, 佢话好少见咁大, 我顺便问下佢想唔想试下, 佢答怕痛又就黎M. 听落有d野喎

我直接话开大300我有套, 即刻硬住攞套攞钱放佢面前, 佢考虑挣扎个样好有av feel, 抵讚. 之后佢諗左一阵
都係话怕痛同就m, 佢问用口得唔得.

我话用口200, 佢okay, 不过含完用手打出. 我话唔得, 用手打出100, 含要口爆先200, 佢最后okay.

佢去刷牙, 要我将细佬洗得干干净净先, okay梗係无问题啦.

我瞓底, 佢就坐旁边一口担落黎, 温暖的, 非常好, 揸佢波, 自动拉起件衫除bra, very good.

口技一般但很有心, 每啜一下都用脷打下转, 怕走火, 叫佢极慢动作慢慢含, 佢又真係极慢含, 非常听教听话, 很好!

最后叫佢快d, 跟住禁住佢个头, 将成日既怨气狠狠的射到佢成口都係, 仲流左d落我度, 超爽.

佢叫我千万唔好同其他人讲, 可能佢见之前问我点开边个技师, 我唔讲, 觉得我口密, 先放心, 仲係咁叫我下次搵佢, 可能原来两旧口爆俾多左, 哈哈哈.

老实我下次都係搵返d中女中医, 除非人地唔出火, 搵条靚妹斋出都okay.

各位师兄唔驶pm问#

正如山鸡话斋, 最high就係等条女黎个刻. D技师都话唔係个个肯收小费, 所以得同唔得之间既尝试先high.

多谢收看

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dengxin 发表于 2015-9-23 08:27:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
珠海確系好地方,師兄唔開名梗系保護呢噠樂土唯一方法,十卜!

jflin 发表于 2015-9-23 08:58:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了

fighterman 发表于 2015-9-23 10:00:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

wakulo 发表于 2015-9-23 12:43:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ct2t2 发表于 2015-9-24 07:20:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

fkfk123456 发表于 2016-3-11 16:38:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

小喵貓 发表于 2016-6-6 02:10:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

chunling 发表于 2017-5-28 03:14:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德..........

发表回复