爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

今日中伏, YH 偷鐘 無乜服務

夏夜飄雪 发表于 2015-9-24 19:45:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
小弟已回塘多年, 最近半年復出偷跳, 幾個月前試個 LKW 168(現已無做), 雖然唔肯飛底, 但足120分鐘, part 1 認真, part 2 認真,口爆完,
佢去完洗手間清潔返來陪到我夠鐘先走! 扺讚!
而這幾日看到網上有 爸打 (事後 估係收 $ 既寫手)推介好幾個場, 羅湖/福田, d  女幾得, 最終 @ 左微信, YH , 約左今日去,
網上d相影到裝修好新,好靚,班女幾十人好似空姐咁既制服,
  點知去到個場樓下, 已經覺得好殘舊...行樓梯上去, 成個場死氣沉沉...唯一正常就沖個熱水涼(習慣銀包&財物跟身,信唔過locker)...沖完之後,
部長就帶我入房等預約紅牌...女到了, 真心靚女一名, 相頭組, 骨感, 開頭都幾好傾, 佢當時仲話未食午飯,(當時11:40am),
part 1 渣流灘 按幾下手腳, 唔夠10分鐘佢就話做服務, 我話我叫左杯凍檸茶都未送來, 唔通吹吹下先突然拎左來貪好睇咩!之後, 佢幫我call前台,
好快就送左杯凍檸茶...
之後佢就開始入正題, 佢除我褲,我就除佢衫, 佢拉低上衣到肚, & 除bra,...(唔系全裸)
慘事來了, 原來系微波,仲系散既水波,對波完全無美感, 唔好指意波d ,夾腸,波推油...之後求其用舌舔下身,求其舔2下袋, 啜下蛋,
就立即入直路--環保吹,
我立即問佢:唔係有毒龍玩既咩??(之前睇爸打推介話佢可毒龍, 我在微信也問了她,她說有毒龍)
女答:有, 你轉身, 如果客人唔主動問, 我係唔會做毒龍架...
之後轉身, 佢叫我抬高d個 pat,我心諗, 無波玩, 玩毒龍都好呀...點知, 係咁以舔5-6下就完...乜心機都無...
再轉身正面吹, 佢隻手一邊打飛機手勢, 佢口就作狀含下...
佢最醒就係6 9 式身位比你卒下西, 但唔比指插, 幸好無異味...
如事者,佢半手打半含, 玩左10分鐘都未出, 佢已經有d火氣, 索性手打+舔我 lin頭...其實我故意唔投入,使自己無咁易出野,因為覺得都唔系預其中既服務
之後我轉身諗住舔下佢 lin, 點知佢屌尻我, 話:你頭先已經想出野,但你故意轉身, (佢塊面已經好撚黑, 而我當時都仲未有出精既意欲,只系佢估錯左)...
突然又有個技師(唔索既)摸錯門入房,又出返去...(搞笑在系唔知佢無鎖門定系跟本就無得鎖)...
到尾聲, 我同佢講:我手打飛機,你幫我吹(佢已經懶到含下鳩頭就算, 係咁既情况下,我叫佢扮呻吟得大聲d,谷自己投入d...
終於出野了, 我爆既時口,頭一秒口接, 之後即刻縮開...在無佢個口承接之後搞到我成手精液...好無癮
之後佢係咁以抹幾下就算, 再同我講: 你慢慢休息啦, 我去食飯啦...咁就走左(全程只系50分鐘都冇), 我都無晒心機, 廢事留難佢,由佢去食飯...
我扮客氣鳩up 話:唔好意思,我好累, 狀態差, 所以好耐先出野, 令你生氣...
佢回應:沒事, 我個人性格很易生氣, 也都很快原諒人...不會放在心上...
我真系比佢吹鳩帳, 佢只系想快d吹爆就偷鐘, 接下位客人賺到盡...
臨走前, 佢同我講:有機會下次再搵佢...我心諗:你又唔想招呼我, 我都唔會再搵你架啦, 學我扮客氣鳩up
回想返, 在微信, 佢發表自己什麼時段約滿, 什麼時段有空位,, 全部以 下午1點,2 點,3點,4點......即是我估佢對會每一個客吹爆, 就偷鐘走人...
(注意, 收費278元90分鐘, 網頁宣傳還表明不會絕不偷鐘)
靚女走了, 房間只剩下我和凍檸茶, 在昏暗的裝修中, 我發覺有d問題...凍檸茶的—塊檸檬又乾又黑, 好似系放在雪櫃吸味的那種...梗系唔飲啦...

走人, 沖個涼, 比10蚊locker 仔,之後我出去埋單, 收費278元, 我一蚊貼事都唔比, 因為真系過唔到自己...永遠唔去YH這個場!!!
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

gfmv 发表于 2015-9-25 09:30:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

xsheng1983 发表于 2015-9-25 09:31:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
回复 支持 1 反对 0

hkhmp4 发表于 2015-10-5 21:02:50 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
YH場可以backlist啦

hkhmp4 发表于 2015-10-5 21:02:57 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
YH場可以backlist啦

星辰大海 发表于 2015-10-29 22:07:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
吊。。体验报告区全部系广告啊》?吹到999上天,原来得甘样。。辛苦师兄

发表回复