爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

试航深圳月亮湾

ilxd 发表于 2015-10-4 08:38:09 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
星期五闷闷地,加上前一晚失眠,就放自己一天假。食早餐仲諗紧去边个场hea下,諗住按得舒服自己可以瞓到。咁梗系上下VS睇番啲旧包胶参考下。但命命中早有安排,见到近期俄罗斯红人,浆糊上人称神兽C的回帖,就回佢,吹左几句。諗起佢嘅老巢月亮湾,就攞住密令,纵身而好。
到了罗湖烽火台,好快有车。落车,77都冇个招呼,我过晒柜台,经过几个77,居然当我透明,我的脚自己停下来,因為已走到男更衣室门口。但,仍未有人招呼我。结果我要自己回头问啲77,佢的先比手牌我。心諗有冇九两菜呀!
入到更衣室,好似做紧我和疆尸有个约会。居然啲乐架仔系哑嘅,目无表情,你问佢野佢就hea答你,都唔好期望佢的会讲欢迎光临。我第一印象系,比起基地,呢度啲77真系7到爆,啲乐架仔直到差到死。
咁换完衫去冲凉,搵lock放手机要自己嚟,乐架仔系旁边,但唔会理你。
冲凉水温水力ok,冲凉用品预了是不知名的。个浴室真系残旧,比装修前的基地更残。冲完凉,二次更衣,个77仍然系7爆,服务仍然系零。
上大堂要上楼,但个场好多陷阱,试过几次差啲跌亲。究竟边个设计埋啲咁7嘅暗阶,真卜街,搅到我要步步為营。
上到去先睇js机,噢,10点鐘,js极少,有大堂个pw上晚班。其他望落真系好普通,好彩冇乜神兽。
咁坐低啦!E,大堂啲77好好多,招呼唔错,同更衣室的简直天与地。
好快有个美容就走过嚟,一望冧把,原来就系密令要找的人。不过可能先自己諗多左,加上自己系外貌协会会员,有啲失望。於是同佢讲,等我做完大堂先。
坐低叫个採耳。年轻,样就丝丝细眼,採得细心,不过技巧唔够。佢有问我按唔按肩,我都say no,签40放人。
諗住上房,但唔见密令中人在大堂巡游,但见另一个比较年青的美容,样就一般啦!比另外仲有一位好啦!就叫佢做。点知上到去,听到佢叫密令中人:有客。原来佢的自己夹好系轮牌,当然我想年轻的那个按。但密令中人入嚟,我都唔拒绝,反正諗住正按,而且收到密令。
佢比我想像中矮很多,大概160,但身型均秤,所以我在大堂时都以為佢好高。冇所谓,照按。
佢真系好用心,人仔细细,推油好够力,按得好舒服。佢个人比较斯文被动,我就比较多咀。不过今日好想休息,所以我都少讲野。知佢慢热,不过倾下倾下其实佢都好好倾。原先在大堂我问是否推全月,他说这裡只可推半月。但当正式按时,佢推全月,真系喜出望外。个plan其真系好抵,又热石又呢又嘮,足120分鐘都系188。够鐘就签小费放人。然后到餐厅食野。
呢度自己楼下有自己的餐厅,所以点餐其实就系外卖。点个湿炒牛河,质与量都ok,可能系真餐厅出品,好食过好多场。
食完约左个fd去第二个场,咁就走喇!咁更衣室同接待处服务依然差爆,真系唔想比小费。接待处啲妹妹仔直头冇礼貌可言。
可能我唔系神兽C之流,所以享受唔到应有的服务。呢个场,未必会再去。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hackerstudy 发表于 2015-10-4 08:38:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
開心哥直頭係,
用心良苦去試場!讚讚
睇泥月亮77唔糸7,糸懶到出汁,
7刀有希望教好,懶就無藥醫喇!

jflin 发表于 2015-10-5 20:57:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
let's see this good gal first

jflin 发表于 2015-10-5 20:57:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
let's see this good gal first

yanfengj80 发表于 2015-11-4 22:55:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

melike009 发表于 2016-5-6 12:02:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复