爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

凤凰#181 初试篇-N年再回沉船地,找回最初的感觉

dzbz 发表于 2015-10-8 11:59:59 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
YO~10月到,新既开场白,今次為大家,5日去左3个场,
试左6个技师,统一,纯手推场,点解?
因為不少师兄都应该有想过,其实环保场硬件一般
作為香港人,其实想搵个地方出下火之餘~都想睡个好觉。
今日就為大家送上3个,我认為出火又可以过夜的好地方。
讲明,不是其他场不可以过夜。
我觉得推荐的这几个,环境有加分!
今个系列主题系过夜好推介,场既环境方面,第一样当样要乾净!
第二大厅环境都要OK!!第三安静!

========P1
地点:黄贝岭凤凰水会维XX酒店楼上(微信经理直接问吧)
工作号:181#  出產地- 忘记左*
身高:16XCM
相头:斯文小女人
BODY:瘦底蛇腰小包实力股~
三宝:3/6/6
优点:正骨有实力,推油有心丝,心态好技师

=========================P2

前言讲晒,凤凰呢个地方,我以前成日来,人生中第一次双飞机就系呢度!   
讲真,早几前年,呢度真系沉船圣地,当年呢....系美女集中地。
真系好多师兄都有回忆吧?
话说回来,难题现在就不是?我再来到呢度,就要睇睇!!  

好啦,因為成6个POST..决定简约少少,
首先环境上,一定满足过夜3决。
佢既正骨大堂都系值得推荐~
美女容师好好礼貌又好倾,有一个仲有D似全智贤...见到佢就叫佢全智贤~
佢会知道系我介绍>3!  

饮品方面都唔错,大厅够晒大,附近宵夜一定可以满足大家,三餐都可以~
呢段野...我会好懒咁复製贴上2次~哈哈

叫经理按排下~试181号,
正骨起手,绝对比到你惊喜,特别..去得多环保,
你发现原来出火前既正骨都可以咁好!
哈哈,按完就去攞野返来做服务'
虽然波仔唔太大,但好用心波推,心口温暖果下好舒服~. ~
之后推臀,好耐无呢种感觉,其实识推臀真系一种享受!

上中下三路系推油场绝对系一场对师兄们的考验。
因為推油场系斯文好多0口0!!!
上路轻车!!妈!我考到车牌呀!
中路任食!!>3 下路......嗯..有门口你行下算系咁~

然后互相配合,佢手法有一定水平~师兄们小心了~
清洁好,就影影相,但是!因佢我口多讲左句~
我喜欢新人...佢介绍左!8号!公主型~96年的!!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jingjingjing 发表于 2015-10-8 12:08:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

jingjingjing 发表于 2015-10-8 12:08:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

wakulo 发表于 2015-10-8 12:42:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

zhangxueyou 发表于 2015-10-8 12:58:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

showgun 发表于 2015-10-8 12:59:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
其实识推臀真系一种享受

上官先生 发表于 2015-10-8 13:01:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Peninsular 发表于 2015-10-8 13:12:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

davidsong1981 发表于 2015-10-8 13:16:22 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Ddddddddddddd

jflin 发表于 2015-10-8 13:17:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
先占个位,看帖回帖,顶楼主

发表回复