爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳平安#1 5星平安过夜好地方

slmtly 发表于 2015-10-9 15:09:52 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
试左6个技师,统一,纯手推场,点解?
因為不少师兄都应该有想过,其实环保场硬件一般
作為香港人,其实想搵个地方出下火之餘~都想睡个好觉。
今日就為大家送上3个,我认為出火又可以过夜的好地方。
讲明,不是其他场不可以过夜。
我觉得推荐的这几个,环境有加分!
今个系列主题系过夜好推介,场既环境方面,第一样当样要乾净!
第二大厅环境都要OK!!第三安静!

========P1

工作号:3#  出產地- 忘记左 ,
身高:16XCM
相头:性感美女
BODY:瘦底中包好股反弹
三宝:4/6/4
优点:服务技巧用心,机场中开放度算高

=========================P2

平安酒店环境真心讲句,过夜好去处,全新大场!
安静,冲凉水力够,厕所板都系日式有得洗屁股果种!
我觉得饮品都唔错,佢D冻柠茶比好多场都好饮。
房间,大厅都比到舒服既感觉。
够晒位置过夜,大厅2部大电视,会挡球赛马赛。
完全满足港人对场既要求。
楼上5星国际酒店,不少名人到场。
仲有篮球场羽毛球场简直系豪华会所。
呢段...我又系会好懒咁复製2次。

上回讲到,试完3号后,我就出左大厅休息下。
同经理吹左下水...点知就发生3号事件,请各师兄帮手..
如果不知何事,请睇上集。

大厅位置舒适,部长美容师们都很热情,
后来我先知,美容师是鬆脚不按脚0口0
咁就鬆鬆佢啦,其实....佢推到大比度又几有FEEL
有D似系皇室或水记果D...
靚靚地,心口睇少少,都几引人下~嘻嘻
小银龙都起身...美容仲以為我未按,
仲想我入去再按多次,当然按我就一定按,不过训醒等早班~

一觉起来,先食返个早餐,就满心期待(因為昨晚同经理倾好有新人128比我)
系房度等下等下...又训著左...打开眼时发现过左大半个鐘。
一问先知...佢...上左....另.....一个....客!
妈....我点算,部长好识即刻狗衝到技师房帮我搵到#1号~
原来第一日上牌添!!!我系佢系平安第一个客人
但你又唔好乱想...佢系做过呢行的...

所以前面服务我就不多说,你自己体验下,起码唔会失望。
佢仲有几下特别既摸LIN技巧,
我好鐘意有个我坐直个人,佢后面抱住你果下。!  
呢招系我好鐘意女朋友做既一个动作~~
认真波推做服务,女女心口都几敏感,
推推下就硬的的~~又几舒服。呢个时候~机会黎啦银龙!
上路:小弟唔太靚仔,都考到个碰碰车牌...
中路:有得食好食~~佢好敏
下路:门外準备~可惜未能深入,但比我玩到有水印!!(果然女人都系...水做

故事后面就无羊特别,条女同我都算好好倾,
去平安既你,可以考虑~1号食得过~;

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

深圳中天大厦 发表于 2015-10-9 15:22:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
pppppppppppppppppppppppp

szchong 发表于 2015-10-9 15:23:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回复看看哟图片

yuxiaolong123 发表于 2015-10-9 15:38:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ecstan 发表于 2015-10-9 15:42:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感謝分享感謝分享!!!!

Justinc 发表于 2015-10-9 15:45:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

Justinc 发表于 2015-10-9 15:45:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

xiaobin7242 发表于 2015-10-9 16:11:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

155237 发表于 2015-10-9 16:20:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

jj824 发表于 2015-10-9 16:26:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复