爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验深圳东宝游记 - 梦幻初体验 MR333

free51 发表于 2015-11-4 08:16:37 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
上星期试左呢位技师。废话少说,打打分(5分為满)

样:3.75/5
二十出头湖北妹妹,样子带少少鬼妹仔feel,虽然上鐘当日淡妆上阵,不过仍然甜美可人,绝对女朋友feel。

身:3.5/5
1米65高瘦身材,A+波仔好的式,我个人偏好细粒有肉地所以只俾到3.5分,但钟情纤瘦长腿型嘅师兄应该会俾足5分。微乳童顏加长腿,完全可以挑起男人果份原始嘅兽性,令你既想呵护佢又想佔有佢。

技:4/5
Part I虽然冇乜力,不过算有心机,诚意可嘉。超市出身,Part II唔需要担心,波推流程做到足,不过我感觉同呢种女女玩得比较互动的话,应该会得到更多。。。。果然,唔走流程加上我主动地被动,佢表现得更自然更放鬆。。。。我就好轻鬆咁666全取。。。。事后同佢倾番,只要客人斯斯文文乾乾净净,唔好太喉擒太令人反感,要得到我呢个666指数绝对唔难。

态:4.5/5
加佢微信都有一段时间,起初见佢发朋友圈,其实有少少担心佢会唔会系果种因红而寸嘅靚妹仔(佢去MR咁耐,一日做6至7个客但完全未试过轮牌),不过见过真人,发现佢好nice好有礼貌,亦好识同客人倾计沟通,上鐘气氛亦掌握得唔错。

场:3.25/5
第一次去MR,个场嘅地理位置唔错,好就脚,虽然旧左少少,不过尚算乾净,起码大厅同房间令我感觉几舒服。靚女雪部招呼亦非常周到,要讚!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lzhjt 发表于 2015-11-4 08:26:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddd

fill223 发表于 2015-11-4 08:41:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
cffhjxjxfgjxjj

jflin 发表于 2015-11-4 08:57:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

012345678900 发表于 2015-11-4 09:11:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

harry88720 发表于 2015-11-4 09:26:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

harry88720 发表于 2015-11-4 09:26:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

7920624 发表于 2015-11-4 09:29:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

7920624 发表于 2015-11-4 09:29:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

JSJSBBJES 发表于 2015-11-4 09:30:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

发表回复