爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

个人分享 i6S之后

正版咸鱼佬 发表于 2015-11-10 08:27:54 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
嗱,以下情节可当係个人幻想,当小弟老吹,唔好深究:

一早起身去海港城帮个客攞啲野,然后北上顺德倾埋啲工作上嘅野,一条友怕闷就搵阿女朋友V7下,口多多问佢得唔得闲,佢又话得,唔想一条友上去太无聊,叫佢陪我,居然佢又有套suit,咁就啱啦,搵人攞喼都好。下午三点半河蟹号售票处等,一见到人,Pk,正到想同个客改第二日,先俾个背影大家睇,再幻想下套装黑C。(看官你地话咩係市价?)

当然正事要紧,无钱无虾条。咁当然有佢坐火车都变成乐事。到左广州东,都五点几,天都黑,见到呢间野唔知有无C兄知係咩料?有情报就会去试下。

车来接走,去了个客已经等紧,畀左啲野佢,然后倾掂啲野,签埋个名,搞掂。呢度要讚下女朋友,佢因为坐惯日韩客,过程好得体,个土豪客重眼金金,所以话呢,靚女好易变成你老板娘架。讲下个土豪间office,半边係园景,鱼池。有冲凉浴缸,大床。真係想几时食野都得。之后去食饭,土豪叫埋两个伙计同埋两个朋友,仆佢个街,去食野味,古灵精怪,白鹤火锅,鹿肉蛇碌,娃娃鱼,up唔出名嘅动物。重叫我生食蛇胆用白酒送服,话壮阳。我怕有沙士,到时变成葬阳,但土豪叫到一齐食,点say no 呢?食饱之后,去左夜总会玩,呢D就唔特别讲啦,只可以讲应该唔平,探口风,囡囡净坐比翡翠明珠贵,亦唔一定出街,囡囡几个都好高,睇身材,说话口音应该係东北嗰边,谈吐可以用高贵来形容,样子呢就唔係超靚嗰种,咁当然叫几靚啦。好在阿女朋友都唔失礼。
因为唔想过夜,第二日有野做,所以个零锺头就走。土豪叫司机送我地落深圳,野味功效来料,7人车后,小弟差D同阿女朋友就车正法,落车时黑C变成黑鱼丝。夜晚车少,好快到私竇,落车私人醒两千俾司机,因为佢好识做,上车之后即拉埋帘,之后上楼完成埋下半场。

至于老死同美容C,送i6S之后嗰晚,上埋老死私竇搞过机,之后有无再畀钱美容C,我无问。只知道佢而家日日去捧场。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

枫飞羽 发表于 2015-11-10 08:28:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
司機都醒二仟,條囡值幾多唔敢講....

antony 发表于 2015-11-10 08:28:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
依家呢個勢頭, 真係有錢都未必有好野食, 但湯兄你真係勁, 件件女都係高質果隻,仲要咁遠都肯同你出征, 配服.

jflin 发表于 2015-11-10 09:00:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多谢楼主分享

jzm 发表于 2015-11-10 09:50:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这个女的假的,,

jzm 发表于 2015-11-10 10:00:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
很假,给司机2000,都可以包夜别的

wakulo 发表于 2015-11-10 12:41:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

白园181531 发表于 2015-11-10 21:55:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

014569870 发表于 2015-11-11 03:05:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
如果您要查看本帖隐藏内容请回复

scadm 发表于 2015-11-11 05:08:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

发表回复