爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳始终最好。。。完结篇

shandetr 发表于 2015-12-14 15:29:27 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
12‧12又訂了酒店澳門假日,今日跑完大賽又上愛X好玩婦科椅,前日本上去搞的野一搞又夜,就咁咸美頓整件滑精,唔講咁多,唔係寫極寫唔完,寫埋在此再發新帖
  食完快飱返凱X同友食埋件飽,打電問下兩件上左閏X,玩快定足鐘,回覆玩足鐘,咁我地返維X麗酒店大洗兼曬陣,
  到兩件回來初預定去沙灣仁K.但各人己又各執一劑,去沙灣好快又催上房,老柴無咁快回氣,決定又落布吉相X吧,由我做trade friend件朋友閪,招呼 call三件同唱.我就朋友閪我唔㖂,陪我唱就算,唱一陣,八件就去蓮花路潮隆食牛肉火鍋,杯上杯落,唱過真好好多,一下回憶就咁情境就廿年前,沙咀全盛時代,每人揀包夜一件,跟住上房試Q,試完,晒一陣就落樓去漁村包房食飯,當年四張,卅多,拖件少艾,相差廿年,今日老坑拖北嫂,都係相差廿年,
  飲飽食醉就返相约續唱,唱到咁上下,佢地狼情妓意,我就朋友閪,我唔會X,我要偉X有効期屌閪,返危險先,大约十点半,想食快仔,用一斤拮下後生閪,先去閏X玩服務,百佳,入村無gpo嬲刮,攞朝早件gpo電話,夜,原來收晒工,去閏中,有件月蘭,好少咁高質尚咁夜係到,飲左酒,有的頭重,洗下腳先,溝通下,原來佢剛來了一星期,未租地方,在鋪頭房晒,耳語上房服務,濑閪得,中出不可,無得中出都要屌,唔係X哥失効就西,
  上房,和衣玩一陣,剩底,就囡服務濑連的,互用底底互磨,最後69囡吹我濑,要屌,囡堅持上套兼要洗身先,入浴,囡服待沖身,再上床,濑下屌下,出左再冲身,上床,互擁,吹下水,抄牌走人,俾250公價返维X麗晒,翌早,三位友人才回,原來三人布吉屌過夜,去羅湖會合六人join團,穿州過省,百佳,冷鋒到,外省晚上得2度,好能凍,兼酒店郊區,酒店有休閒,兩件無羅湖無留低去玩,飛机飧都四百,屌閪加三百,咁能貴,洗下腳就算,其餘個個都屌飽,晚上挫2,打牌吹水個個都天下無敵,好似我都自誇,實死能,三日後皇崗散團,佢地回家怕老虎check槍,我都去新洲同大媽濑下閪閪,去西村屌下閪閪仔先返H K,最後覺得無左老馮,省內,省外,唔相熟,始终深圳最好

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

antony 发表于 2015-12-14 15:29:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
令我都想起十多年前的北上風光日子,到倉搵件女去食飯唱卡再酒店過夜,個時D女好馴品,好多時重會跟住飲茶食午飯先走,好有女朋友感覺!

jflin 发表于 2015-12-14 16:13:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

sn20140903 发表于 2015-12-14 20:52:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
幼幼快餐在哪个位置啊

melike009 发表于 2016-4-29 14:10:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复