爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳罗湖改食三文治,失望而回

CAOGT 发表于 2015-12-30 08:07:31 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
果日出完差坐高铁深圳北出,鸠痕諗起师兄提过民治有木桶胸爆,拿拿声转一个站去,出左地铁站行19几分钟至搵到烂停酒店。

上到去成个大堂无人招呼,等左一阵有位师奶部长出黎问我洗脚定按摩呀?我问有羊服务先?可能距见我一条麻luck佬黎,就醒目答:按摩舒服一点啰!

问价,399波推,入房;呢间酒店有D旧,装修19几年前既款,房间有大木桶同大床;转头技师到,卄到敏肥妹仔,样头一般但波路唔错,胸爆喔要大波至得架,是但啦!

放水木桶牛奶浴,戴手套磨身,然后冲身上床;肥妹仔按背几有力,当正骨都得;然后落油按背,伸手摸袋摸棍,然后玩雀;停左一阵,叫我转身,原来距已经除左上身,波真系大,有36,波形靓,粉红头细的;落重油,开始胸压,细佬未试过比咁重野压过,然后距挤波夹肠,呢个情景我想起A V女神 苍井空果幕,但系觉得好大力压着唔系好舒服,叫距用手打,我就揸波,最后一射如注!

埋单399,唔洗小费。

总结:呢间野硬件唔得,软件一般,但求试吓胸压就可以;相比都系罗湖场既服务同感觉比较舒服!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

uranas 发表于 2015-12-30 08:07:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
399波推刀幾貴下 ,請問響民治下車點行去同間野叫咩名?

a329225367 发表于 2015-12-30 12:29:21 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
惺惺相惜纯纯粹粹反复发

fighterman 发表于 2015-12-30 15:41:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

melike009 发表于 2016-1-1 19:17:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
先顶!!在看!!!!

发表回复