爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

惠阳淡水中午游

wjx79979 发表于 2015-12-30 17:07:11 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
因最近公司有project搞,紮左两个礼拜都忍得好辛苦。今日老友话去惠阳睇楼,叫我陪下佢喎。咁就坐佢 车啦。问佢做乜鳩去咁远睇楼佢话惠阳而家有轻铁站直到深圳北站,果头啲两房廿令万就有,就当见识下啦。沿着高速公路去都几快1粒锺就到。原来係大亚湾上啲啲就到啦。去到哇。。。。全部都起楼嘅附近都有啲天虹等商场不过望落比常平仲要衰啲。但就有好多酒店足浴按摩。睇左阵我就问佢有没去过淡水啲桑拿玩过?我老友佢话之前有个部长电话,而家都搵唔到佢了。咁就求其入一间试下佢。见门口写住话有K歌沐足 推拿 应该有野玩卦,上去酒店三楼,中午时没咩客部长见到我地入黎即刻带上问足浴定按摩。我老友玩3D K足  我就按摩。
入到房部长话叫我先冲凉,房超大酒店型大床电视。冲好技师入黎瘦底不过着见工衣好肉酸,成个村姑look不过佢都几好波嘅。按摩有中泰式88香檳推油138
选138项目,先按背大约20分锺,力水ok。跟住落去按patpat 都几舒服不时按下大腿侧。之后转身按下胸口,再落去按三角位按前列线位。技师话你弟弟好似几辛苦洗唔洗帮你按下佢。我即时讲句:射射同志帮忙。佢笑笑口帮我除裤打雀。由于好耐没出火所以都比佢打出了。佢去洗手后反到黎见我弟弟仲係好硬,我就提议佢话不如一起曳曳好没?技师话公司唔得啊,我就话你房门都写不可黄赌毒都chut左火啦。我随即出动两张毛伯伯,佢话没套套不行啊,我随即拿出0.02。
去马,技师除衫对波好正,软孰好渣手。先来个kiss,跟住锡佢波波,手就下探水廉洞,feel到佢都湿湿地,撩撩下佢话好想要。咁我就放入,西都算几窄,睇佢应该20岁多啲好后生下。之后转女上比佢坐莲下出埋第二Q。事后冲完凉佢话叫我下次黎再搵佢。一齐拖住落去前台比钱138  免小费   (另外200自己比女女)   朋友都玩完了坐係大厅等我。问佢kjuk有咩玩,佢话同啲女抽下水洗下脚咁。咁咪同深圳差唔多,心里暗喜咁我抵玩得多了。 由于朋友夜晚要交人所以我都坐佢车反深圳了。
下次有机会要再去搵佢玩先。迟啲补相。
就是次烧费:138 +200      结束两q之旅

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

slmtly 发表于 2015-12-30 17:07:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
加200有得互動c兄你執到!

jflin 发表于 2015-12-30 18:57:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了

fighterman 发表于 2015-12-31 15:21:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

小喵貓 发表于 2016-1-11 13:54:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
c兄你執到!

齐齐 发表于 2016-1-18 15:06:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
官方的人体发育i

xxoo5566 发表于 2016-1-24 12:47:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
和警方根据房管局

fkfk123456 发表于 2016-3-10 16:58:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

hhhdl 发表于 2016-5-14 00:04:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢LZ!!!!!!!!!!!

jingxiong008 发表于 2016-5-30 23:59:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

发表回复