爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

淡水探秘之旅 (作故仔ja,如有雷同,實屬考合,又長氣,慎入)

evasyy 发表于 2016-2-1 14:26:06 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
係开始讲故仔 / 作故仔前 提醒大家,多出报告,多些分享,如果个个都收收埋埋,等我地呢d作家都觉得要收埋时,就唔会返到转头了。我承认有d情报科既人可能会上黎收料,所以我地要低调,要暗示,大家都係搵食姐,唔通好似东管咁,成堆人失业,投资走晒先係好?

星期六 晴 暖左好多,一于出发去玩下,心震呢期唔多好天气,怕怕地就去左避风港淡水。(点解觉得佢是避风港,请自行网上收集资料) 去到罗湖一出转去右手边就有大巴去淡水,千其唔好上错车去左大亚湾。车资40/位。  座一个锺左右挂,去到交立桥 (姐是第一个落车站) 我就落左车了。

一落车成堆人拉客我无理佢地,自已周围走下。右手面是一间几靚仔既酒店(胃也立?),不过我无去(因为要过马路)咁就沿着落车位走回头路,行到无耐就见到见写住洗浴,按摩的,我就上去打算洗下爪,点知一入去佢话洗爪80 推油按摩 120 简堆油啦,我就是是蛋蛋咁简左最贵的120。

不过120已经估到无野玩,但我觉得答完车咁耐按下都好。就上房,技c乜样都无兴趣就咁除3 比佢按下。按完后面按前面,按到3角位我都无乜反应 (心想正骨既费事搞人地) 点知佢特然弹句我唔够魅力嘛?我都唔係好老姐(目测26~7),我当然话唔係不过你有d乜服务提供先,佢一口答,手打唔加钱,+80 波推(只係推下前后,之后手打) +230 开大 重问返我够唔够时间做2Q... 咁我当然好识做咁简个最贵既比人地搵多d过肥年啦。  过程都係个d,小小服务,当快餐就好啦,不过佢手骨真係几好既。

休息左阵就当然搵下百度地图边度有多按摩场,最后就去左 人民医院附近因为多骨场之外重有好似好多食野既餐厅。

左搵又搵,都唔见边间多人食,行下行下,最后入左间叫"全汁全味"既铺头食左个燜驴肉,食完又入正场搵野玩。

其实一边搵野食一边我都留意紧边间场有野玩,见到d招牌有d写有 鱼疗  (有d鱼过黎咬死皮)  最紧要重点係,真係好多场,每条街都有一间咁劲,间接证明呢度真是避风港。

咁食完野就去左对面间场睇下一睇,按脚又係80,按摩90咁怪,一于洗下爪睇下係咪有乜秘密。
结果当然好正经咁按完脚,不过唔知係咪心理作用,女女有走光,有波睇,又好似係掂到d野。

咁按下按下,就问佢有乜野场所堆介,佢就话你想玩乜嫁?正经定特别d嫁?我当然话乜都有既场啦。佢就话其实间间场差唔多姐,近近地有间 X海格 好多人都去嫁。咁问好点走又去睇下。

中途比我发现左重点 "我居然见到2间潚洒" 因为之前问定边度有野玩(有服务),就係叫呢个名我重罗定微信以备不时之需但一落车就被人呃左2q无乜货交就算了。

经过其中一间时重有人叫我上去暗示有野玩。不过行多两步就金X格了,我只好算了。

入到去金X格,好大下,有8层。 1楼大堂,2楼冲凉,3楼自助餐(已经食饱好蠢左),4~6楼平民按摩200否楼下,我又问下地下个个经理,最贵个个499同299有乜唔同,有乜玩,佢居然答,按得好d,房靚D,有得留係房训。真係被佢吹涨。

唔理咁多一于试最贵既睇下乜东东,冲好上3楼我真的很后悔,个度既自助餐 係好食,多款,重好多人食。抱住唔甘心既心情我只食左一碗粥就走人。

去到车立 口,有个经理弹出黎问我上几楼,我就当然话7楼,上到去问我做乜式,我话我做499既,重要过埋夜,点知佢话499要1点之后先有得留房过夜,299就可以提早比你按完过夜。咁我话我入房等啦。

结果我以为佢安排499比我,点知入左个299既技c,我又求其算啦,一心按完训觉,途中问技c 499 & 299分别,佢好行咁答我,499有音乐听,d油靚d。咁我只好任佢按。

到按前面时好恐怖,佢k係床边,帮我由胸一直堆到肚腩度,其间佢对波居然係咁hi到我。重要有d野睇下。心想又黎,唔係挂,无货交啦。到按完肚再座上黎就按下按下按到3角位,佢就问我使唔使保健埋呢度。

咁我好直接问佢,要加钱吗?佢话小费100~200 或者加锺1个锺或以上。  咁我就当然话小费啦,你要做好d。

结果佢玩得好舒服咁完成任务。到之后佢先话原来,499包埋呢d小费,重有得加钱同技c倾。

重话做299既同499是两批唔同技c.... 后悔了吧?跟住佢话,但我可以私人同你泡泡浴下,唔收钱呢。结果................完

再作多小小野比大家参考:
淡水有企街,有髮狼 (这些价钱便宜)  有正骨配机餐 /+钱开大  都有玩服务的管式 700~1200  (部份细场 500) 时间有90min / 120 min 记得问清楚。
其实重有好多地方可以探秘,等待开发。

由于以上纯粹虚构,所以不用我,如果发现到暗示係你看错。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ilxd 发表于 2016-2-1 14:26:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

xyz1969 发表于 2016-2-1 16:35:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
:)

wys01 发表于 2016-2-1 22:44:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

cat1719 发表于 2016-2-2 13:16:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

fighterman 发表于 2016-2-3 00:33:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ok568 发表于 2016-2-4 16:16:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
精彩继续。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

tatat 发表于 2016-2-4 16:39:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
yrgjukklbaaaaaaaxcccccccccccccc

888a888 发表于 2016-2-4 17:25:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

爱干 发表于 2016-2-4 22:49:56 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaa

发表回复