爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

龙华 爽爽木桶遥浴推油 加 正骨 游记

速冻水饺 发表于 2016-2-19 13:45:17 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
排挂住写关内骨场,唔记得讲过年前去咗龙华玩

上个月尾 放假去龙华本来想玩K歌沐足。不过行行下又见到间大场未去过就去试下,间野係金皇酒店附近 几层高龙华来讲算大间。由于中午时份去,个场超级静没咩人。上五楼更依室冲凉。呢度关外locker唔帮你放衫自己黎,因为不需比tips。冲凉要开一阵啲水先够热,洗完落二楼諗住鬆腿先点知话未有按脚技师要晚上六点后先有,shit 唯有去按摩la。  
3楼按摩区出来见到女部长,问我按边隻。我第一次黎问佢有咩按。佢先介绍正骨推拿有中泰港经络推拿。再介绍yip房有至尊spa等 价钱288起....

呢度所有按摩大堂都免小费免加一。
先试佢港式100/90mins
由于中午关係通常都没幼幼在场,果然都係件C9黎按。正骨没咩所谓
先退去衣服,技师用心按摩力水都足,按咗20mins 转推油
推背推下肚腩仔,过咗阵技师问仲有边度累,我就叫佢按头算。
虽然没90mins 不过应该都有7/80mins时间服务。

埋单100蚊搞掂

之后諗住去食下野,点知比我见到有木桶浴嘅宣传单张係地下

咁就跟住佢地址打车去,都好快到。原来龙华都有木桶玩唔洗去横岗了  
去到5点几,先附近食碟饭。跟住入去问係咪有木桶玩啊。部长说夜晚女比较多啲啱啱有得玩。gogogo

房间都算係咁,木桶加推油200多。
可以选牛奶咩咩好多功效包求其拣咗最主要係条女姐。
技师到瘦瘦地波唔算大,样唔差直接入闸。
流程先徐衫裤穿纸裤,跟住技师校好水比你去浸泡,泡咗10份锺跟住上猪肉台比佢清洁全身,天冷有女帮你冲啲热水暖笠笠洗下J。都几舒服嘅,闲聊间问技师边度人佢玩江西。不过佢话做埋过年后可能未必反深圳了。
洗好j后都係咁二按摩下,之后就黎正肉。

推pp唔错,佢话自己都做开邪骨。跟住转身,佢话唔比除衫,唯有加50除衫费搞掂咗,白滑大波。一手都抓得住,B波仔都几弹手,后生女就係好,想再玩深入啲下面但格手,咁我都没强人所难,最后佢改变咗用队B波拉 夹我肠仔   刺激下比佢夹爆,大量米青空降B波。之后佢帮我清洁咗,在推多阵够锺就落锺了,总算玩到好野。

正骨场100蚊落楼实在抵吊 按咗粒半锺 冲埋凉训咗阵  下次夜晚去睇下鬆退有没野搞先我见59蚊/90分锺....
邪场就下次再夜啲去,再拣件幼幼玩沟下女

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hackerstudy 发表于 2016-2-19 13:45:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
間中去關外場玩下,玩下新鮮感都好

ppkart 发表于 2016-2-19 13:45:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Ching 木捅場叫什麼名稱? 有提示嗎?
明天我都想去看看 謝謝

楼主| 速冻水饺 发表于 2016-2-19 13:46:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
間邪場叫做明moon閣休閒中心

其實有時間去下龍華布吉玩真係正~~
k歌足可以同d幼幼抽下水~~
木桶就得意d 玩下新鮮感~~
而且亦免小費~~ 不過d女就無玩得咁放 又69 又口爆~~
要口爆就只有關內環保場先有
不過波推果d都有嘅~~

關內一般中小場按摩都要200幾~~

大場出火就500 - 600
環保場就 300幾但唔足鐘~~

去龍華主要係夜晚多幼幼玩~~又唔駛好似快仔玩得咁急~~
適合一d有時間放日假~~而又喜歡探索嘅師兄玩~~

當然一大班朋友就當然去就腳d嘅場玩好d嘅

jingxiong008 发表于 2016-2-19 14:11:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

hello2015 发表于 2016-2-19 14:49:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
跟哥哥哥哥哥哥

ahuyongns 发表于 2016-2-19 16:24:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多谢师兄分享,下次都试下木桶浴先。k歌足都可以抽到水,师兄真有办法,请问是边度有介绍?ᕕ(ᐛ)ᕗ

yaotao 发表于 2016-2-19 16:33:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

inzaghi515 发表于 2016-2-19 16:55:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看贴后回贴是种美德!

z284250576 发表于 2016-2-19 17:23:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复