爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

DFSC开业日体验。JS NO.988

liuxiao30 发表于 2016-2-29 09:07:37 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

之前上来睇到尼间新野开业,时间就系25号,刚好得閒,讲到优惠多多甘咪去试下点咯。我就将全个流程好单纯甘陈述落来。有可能会被删帖添(我乱估za~

首先,有加佢地wechat的ching应该都知,佢地D photo边个系几多工号暂时未知,而且仲话好多未有相,於是就叫去到现场先拣啦。好~
去到出发前,飞信息过去话问下有没得点book,没复喔,哦,可能开业第一日,人手唔够太忙掛。甘咪就打电话过去咯,结果同我讲,唔好意思先生预约一定只有指定技师工号先叫预约……OK。我唔多讲。

跟住去到,好热闹喔,的确开业feel,入到去,有招呼,攞手牌,更衣(帮我开佐个柜之后行开招呼第二位,我自己除衫裤摆衫裤攞毛巾跟住自己关埋个locker门。行入去,冲完凉出来。终於有人帮你著衫。

入去休息大堂,没人招呼但waiter们好有礼貌, 搵张空位靠下,坐佐好耐,都系没人来招呼。OK,wechat度再弹个信息,好啦,有反应,跟住来佐位先生带上房。

跟住就搞笑啦,佢话楼上负责的部长更加清楚,有羊疑问请去问佢,上到去,一位女部长,跟住就带佐我入房啦。一入到去,都未来得迟开口问,佢就话你请等一阵,就关门离开佐,就得waiter仔入来帮我倒佐杯水,我想可能佢比较忙咧~叫我等一阵佢先来帮我安排。点知坐佐唔够2分鐘,有人敲门,哦,开门来,原来系位技师,不过我都呆呆地,我没选number啊?做乜就来佐一位架?我就同佢讲“唔好意思,其实我未拣技师的,可能部长误会佐,麻烦请部长来下。多谢。”

跟住部长入来,我就打开wechat指住2个技师photo问佢尼两位几多号,有没得閒。佢就答我佢地今日休息,ok,PO出来广告相当技师在开业第一日休息……

既然系甘,我就同部长话我第一次来,没相熟的技师,麻烦请部长安排一个比我啦。我都同佢讲佐希望要一位可以比较开放,唔好好多毛病,唔比做尼个、唔得碰果度的冷场技师。OK,部长就去安排啦。

再跟住等佐一阵,来佐,自报工号#988。
既然第一次来,我就乜都唔讲任佢发挥,睇下间场如何。
首先手骨,前按按左按按右按按,总之没留底深刻印象,而且好快。
之后出去攞野……其实我唔知佢攞佐D乜翻来,话系帮我倒杯水……可能系去攞一杯热水一杯冻水咧?
我既然系死狗模式,佢个流程点样我都睇住唔出声架啦。
哦,自动除bar,除上部,跟住……跟住就没啦。叫我趴住。。。然后由上到下,我怀疑如果我用心去数……系咪连擦来擦去几个来回都可以数得清楚。
跟住就完啦。转身,由同样一套流程,不过加佐蜻蜓点水个lin,两下,真系就两下,我都没反应过来,尼招都完毕佐,真系高手。
跟住,哦……就系所谓戏肉,甘咪吹奏咯,第一回合未够30秒,已经话累咯喔?我都没开声,佢自动自觉转手打,个手的姿势仲好似好嫌弃甘。我咪唯有出声“唔好意思,如果要你帮我手打出来,同我自己睇片打飞机有羊区别啊?”但佢就好似唔系好高兴,up佐句乜没听清,大概意思应该系话边有好似我甘吹及都唔出仲唔比人用手架……
哇,吹到一分鐘未够就转手之后仲要夸我时间长,我有D经受唔起喔。
至於各位观眾关心的可否黑?可否,即系上中下指数尼D,大佬,将心比心,换佐你仲有没心情去了解啊?当然,姑且,我问佐下,可唔可以除埋下面,佢答我话NO,因為培训老师话唔得,唔安全……
哦。安全问题……边方面安全问题啊?又答我话唔知……
HO HO HO
跟住咪都求求其其完事咯~各位观眾儘管放心,没口中花。出野果一瞬间即时脱离现场。
跟住,都算有礼貌,问边度仲项按下,又按佐……一阵间咯?
跟住仲有羊啊,没啦。That's all,man~
跟住咪就出翻去落楼回到休息厅,本身话仲项按个正骨松下,都系算了。对脚有点累,咪就搵人按下脚,签小费,佢地尼度最低38,如果系正骨小费,最低就系58。全程时间你问我几耐?我只能讲最后坐在个厅度比人按脚仲比我觉得长少少,至於实际如何,边Q个有心情去睇表计时啊~~
哦,佢地大堂水果系有送,第三份起收钱,跟住如果你想吃野,有餐厅,有餐牌,不过要收钱。
冲完凉著好衫,今次有locker招呼,例牌写作‘倒水’读作‘请比tips’,出来买单。

正餐价钱288,按脚免费,签按脚小费38,合计326
你问我点啊,如果唔吃尼餐斋甘按,只需88蚊,跟住只要签小费即可。抵唔抵各位自己衡量啦。
但你话收我差唔多300人仔来吃餐尼类环保啊~

呵呵呵,都系咪搞了。

字好多,多谢你读晒,如果有人遇到好抵食好好赞的技师,都麻烦你PO出来分享比我,我过下文字癮都好。

over,thanks

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

my9449 发表于 2016-2-29 09:07:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

seems the place and management are not yet ready. better wait wait la

nyqs 发表于 2016-2-29 09:07:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我都打算去試 但睇完樓上後 都係去按正骨算

dg8 发表于 2016-2-29 10:09:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

dg8 发表于 2016-2-29 14:58:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

shengchou2016 发表于 2016-3-2 00:03:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
  seems the place and management are not yet ready. better wait wait la

dg8 发表于 2016-3-2 16:32:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

melike009 发表于 2016-4-28 12:45:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

shumshum 发表于 2016-9-15 02:48:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复