爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

淡水探秘之旅 2 (作故仔ja,如有雷同,实属考合)

枫飞羽 发表于 2016-2-29 09:29:19 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
例牌开场白:係开始讲故仔 / 作故仔前
提醒大家,多出报告,多些分享,如果个个都收收埋埋,等我地呢d作家都觉得要收埋时,就唔会返到转头了。我承认有d情报科既人可能会上黎收料,所以我地要低调,要暗示,大家都係搵食姐

讲真我今次去左探索呢个地方完全是失望多undefined,本来唔想出post,但觉得唔出怕其他人同我一样中伏 (利申:伏已中)
但努气伤身,跌钱是小,激亲无谓undefined

今次到左淡水,我一于试下总站落车有几远,顺便睇睇有乜玩。落车后即见到一个好靚招牌既场甘凉寺 (K哥足浴,按摩之类) 开正总站对面,超扬,重要大大声有埋喇叭係度播广告,一于就係度四围走走,点知真是好荒凉,特别是左面全都是卖车的。

接着就座车去左间叫 甘顶既酒店住,点解?因为个度附近酒店多,酒吧多(资料来源 google map ),不过讲真这个真抵住 198一晚,几好,重要有wifi 比我上网打机睇小说,係我今次做得最岩既一件事。undefined

有地方落脚后就走左去搵野食, 最后入左去间叫 鱼轩 既粥铺食,点解讲佢因(註:平时我好小讲食野) 除左佢d野味道ok又唔贵之外,重要24小时,有wifi,最紧要是背景音乐是 中国古典音乐,环境都几ok。

接着行前d(约5分锺~10分锺) 有间 叫安德李既按摩度按下先 (好多年历史,重要正邪都得) undefined入到去上左3楼就同个清洁姐姐讲按摩,(下次记得上4楼客房不要去按摩房) 之后自已冲下洗下。出黎时 jc 见我包实晒就一面比条裤一面讲:得我睇到姐,唔怕史怕我非礼你bor。  (註:裤是重要道具) 按按下佢问我知唔知收费,我话168推油嘛,我知!跟住问返佢加左价咩?佢笑淫淫咁搓下搓下我痛脚。讲:係呀都是168,如果要按埋呢度要另外加100小费。
我当然无话无问题,我会识做呢undefined
咁我地就正正经经咁按左10零分锺,特然有人打开门入左黎,我一睇 “KO” undefined!!!

我好淡定咁问佢地,有甚么事发生了吗?他们说无事,见我下半身有毛巾盖着,重要我罗开…….. 登灯邓凳 “道具裤” 上场。就因为有呢件道,我平安回来了。

咁惊完之后当然同女女倾下计,顺便索下风,最紧要係 抽下水,点知女女话我成手油,唔制,听到咁既说话,我就话咁我去洗手啦,jc同我讲,个柜通有番简,咁样讲 (我明晒了undefined)  最后当然摸左好多唔应该摸既地方,又睇到胸围后的风彩。最尾问女女可以私下约佢按摩吗?结果当然ok啦,电话,v7收下undefined

之后返走店休息下(佢离我住既酒店原来好近) 休息左阵又出动,今次去 “天会” 姐是以前既天我会,呢个场就真係够 pk点解?

呢个係传说最出名既波推场,好多本地人去,我去到时感觉似打杖,重要好多同行人,睇见咁我就试下啦。

问左19几钱,佢答298 全包,我问佢係咪有得夹肠仔夹到出?佢话要加100比技师,咁我觉得虽然重贵过深圳,但讲到咁出名,试下有乜特别都好。

结果:我顶顶佢,服务同深圳差唔多,但最后卖单居然要收我398,话要有预约先平100,咁头先个19讲既298全包,同我比jc既100係乜野事?最紧要係,真係好赶,好似打杖咁,前后30分锺都无,所以sor 无下次,我会 blacklist 你undefined

第日训醒打比 某酒店既经理想安排个最后外卖完先走,点知又中伏了。简个个同到个唔同样,最过份既係佢居然将我既order 弹比其他人。(事后追问先知) 不过我会比多次机会你既 (小扬经理) 下次再中伏开埋你名。

不过今次收获既係黎既女女虽然外表一般般,身材一般般,服务0,係人妈咪之外都有优点既, 400~500 陪唱k行街个d + 1~2 Q,另外因为係私自接job,所以副偈係好紧之外,重要够水undefined。咁我当然留左佢v7啦。当搵人陪食饭唱k都抵既。

小总结:淡水本地人说有暗涌,外卖安全。最紧要係当住19同女女面前讲清楚有乜服务,几多Q,几钱,几耐。
因为佢地d 19实一在有d超超超 pk。希望大家唔使跌钱被人屈。同埋一定係事后比钱女女卖单,外卖事前最多比一半个19。

重申淡水适合开大,好多场加200技师已经可以由机餐 upgrade 到。如果只想食机餐/千期唔好去。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

月缺花残 发表于 2016-2-29 09:29:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jingxiong008 发表于 2016-2-29 14:29:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

dg8 发表于 2016-2-29 14:54:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jflin 发表于 2016-2-29 15:07:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看图支持一下

kaikeywu 发表于 2016-3-1 06:09:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好搞笑,写得好好。

vcd123 发表于 2016-3-2 05:41:50 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
老細多滴來發包膠啦!淡水人民需要你

wys01 发表于 2016-3-3 16:02:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

nicholasLF 发表于 2016-4-4 20:47:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhaaaaaaaaaaaaahahahaha

news1900 发表于 2016-4-9 23:45:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thank you thank you

发表回复