爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

淡水探秘之旅 3 (作故仔ja,如有雷同,实属考合)

54nb 发表于 2016-3-7 10:23:14 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
是因为已经找到了好几间可以长期去既场。

话说星期六天气暖暖的,加上
上一次既唔太好经历,一于要搵出淡水的秘密。

今次我一落车,就即刻去agent 指定既酒店度,搵佢先 (上两次都因为电话无电,或者佢无覆就去唔成) 一去到 如景湾酒店,係agent 指导下总于搵到酒店后面既ktv 楼,由于我去个时 只有4点多,好多囡囡都味返工,到我走时,好多服务员着晒制服咁由大门排到去楼梯,认真有当年既色彩。

当我入左ktv 楼上到5楼,agent 晨晨 已在lift 口等我,然后就去到一间客房到等囡囡入黎,等左3分锺左右,有8个囡囡入黎,报价由950~1300 (Oh Shit )真的贵,我叫左1300个个係门口等我,其他走左,然后就同agent 讲,乜唔係700起跳咩? agent 例牌话现在客多女小, 呢班囡有以前 管式的服务质量,同埋呢度酒店房 (真係要插卡有得锁门个种)  安全你放心,一分钱一分货,包你物有所值。

我就由囡囡带我上到上面另一层(电梯唔到既) 而且好隐秘既酒店房入面,然后开始冲凉,服务等 (省略一千字) 个一刻我真是觉得,贵,真的贵,但好有以前既感觉,望住天花既镜,只係个天花都值。真係同以前有9成似,服务黎讲对比以前当然差d

囡囡有几得,请你睇下下面既相吧。

玩完之后,走个时就见到排队欢迎既景像,真是太感动了。呢刻真係好似时光倒流咁。但由于成村人望住我,我当然无影相啦。

完成左今次主要目标后,我好犹豫好唔好直接返香港好?想左一阵觉得就咁就走,山长水远放两炮太浪费,我又返返去我上次住个间酒店(请参考第2)

休息左一排就去试新野。K歌足浴,可能我拣既呢间比较正规,又话者我太投入唱k无理囡囡,所以佢无乜点搞我,虽然暗示可以加锺陪我唱k,但我都无加。

咁唱完k,又返酒店。係呢个时间,我发现我一直都无去最近个几间场试,好一于又睇下有乜玩。

第一间场出左个叫
贵妃推油 120。但係要等,我就再转去左间叫X时代既按,138推由,188波推,精明既我当然简个波推吧。

Jc入黎,好大既一对灯,C级有。个种大得黎暖暖既,软软既好好手感。咁例牌服务就唔讲,但同jc倾计发现,佢都係话加钱有得开大。(200)

同埋呢度係有桑拿的,价钱对比起头先平300~500咁我好好奇地静静鸡睇到人地简囡既情况,远望都唔差,但安全性可能差小小啦。

就咁样,开大安全既场有,开大平既场都有。所以探秘可以暂时告一段落。

最后,淡水有乜好野食,我都推介一间食烧鸡好好味既地方,係乜乜小区,雄发家私城隔离。叫烧鸡鸡的。

放心去食,唔好唔介绍,当然希望以后大家出报告如果附近有好野食可以都介绍下,因为真係搵食奸难,搵好野食重难

例牌总结两句,当地人多既场唔一定岩香港人玩,另外收费要问清楚,当住囡囡同经理面前讲好有乜服务及收费。特别发现多左好多场专呃香港人,所以请大家小心。

当然探险好处是你永远会找到新鲜感,找到新场,新女。

希望大家多多报告各地情况,同时去玩注意安全,有d无得锁既房绝对是高危的。注意!!

//----------------------------------------------------------

//----------------------------------------------------

//-----------------------------------------

P.s. 相片是根据故事时间发生的。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

nxbbs 发表于 2016-3-7 10:23:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
淡水, 可以成為新的樂園了

day621hk 发表于 2016-3-7 11:31:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
謝謝分享, 先讚再看

tia8950725 发表于 2016-3-7 12:19:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

我爱0769 发表于 2016-3-7 14:24:09 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
你得图好假,纯打广告

vcd123 发表于 2016-3-7 19:15:33 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
一定要注意隱蔽哦!

z284250576 发表于 2016-3-8 16:59:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

z284250576 发表于 2016-3-8 16:59:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ct2t2 发表于 2016-3-22 08:51:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

hanboss 发表于 2016-4-3 22:27:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你们信不信 反正我是相信了。

发表回复