爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

SJ5~满满的girl friend feel近期沉船佳品

6317131a 发表于 2016-3-14 08:45:26 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
自从我老相好在SJ离开左之后呢间一直少去左,直至近期它们引入了一批新血,如666,111,69等都是质优服务好之选,今次要介绍的主角,更是我近期必会翻食之选今天主角:
场地:SJ
工号:5
小名:小可
测试日期:10/3/2016
出身地:湖南(湘女多情,柔情似水,在她身上完全感受到)
身高:一米五八左右
上围:A至B+波,有少少渣手咁
适合人士:找女朋友感觉既非她莫属,我都有D沉沉地
好耐冇黎SJ,入到去就已经见到彭叔肥王等同我打招呼,咁耐冇见都仲记得我实在有D感动,冲完凉入房等左一阵主角就入黎,佢拥有一个望落非常好咀超性感朱唇,眼睛是那种会放电的丹凤服,全走肥slim身型,修长的双腿,一头乌黑长髪完全是MCOT,要扣既可能只有说中路偏少了点,死硬胸奴族既Ching就可以不用看下去了,先扒底比佢按下,以為靚女冇Part 1点知又错,佢不但认穴準,力水都几好,仲不时问你力度要否再加大和边度累D帮你多按下,够晒细心,吹下水原来佢之前在关外上班,过年休息完就开始来这裡上班,虽然找她那天才第三日上牌,但佢已经好识得淋客之道,按摩时不经意偷袭下你,成个身择落黎响你耳仔吹下气轻车下,对我来说完全受用,咁唔经唔觉好快又到Part 2,出房準备好架生就回来,关暗灯解甲就黎Body,湖南妹可能食得辣野多刺激分泌令佢皮肤好滑溜,虽然波波只得Cup手B仔,但推起黎都好爽,反转身正面再重推一遍之后开始互动调情动作,佢先扒上来赖我耳仔加吹气,呢度糸我死穴,比佢赖完人即刻软晒,佢继续进攻,面,颈,双花全部比女女赖匀,系唔肯互嘴,我轻拉佢试车,佢带点怕羞,轻声话说唔好,有点秽的,我话我一D都唔介意(呢句我绝对睇人,是我杯荼先出声),知我冇抗拒小可随即主动轻车过来,一薘著之后轻车即变热吻仲收到少少息添,到正本戏,小可会用冰热水交替吹,再69,演奏时冇齿感,不过我冇要求佢吹爆,而系要佢训系我侧边落油同我车住出,呢方面佢非常顺得人冇托手争,最后当然是火花四溅啦!
总结小可是个听教听话心态好又主动热情既女仔,再加上风情万种的女人味,绝对不日翻啅!
开放度:90
样貌:92(属耐看型,因是MCOT所以会打多少少分)
身材:88
互动指数:97
翻啅指数:98
服务:Body,环保,69

P.S.所有有关分数和高度等纯靠个人观感,只供参考,并不是绝对,

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

012345678900 发表于 2016-3-14 08:57:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

huntermo880511 发表于 2016-3-14 09:08:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fengyue1177 发表于 2016-3-14 09:16:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看来现在深圳的严打暂时结束了,可以出来嗨了

lfco1982 发表于 2016-3-14 09:24:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fkfk123456 发表于 2016-3-14 09:49:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

davidsong1981 发表于 2016-3-14 11:01:14 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Dddddddddddd

pbb 发表于 2016-3-14 11:46:18 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
一直想念的哥捡了

dcjk 发表于 2016-3-14 11:53:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

南宫风 发表于 2016-3-15 00:04:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
HVJHVJHJVJVJVJHV

发表回复