爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

清明回乡祭祖广州佛山之行图文报告

寶寶_jaina 发表于 2016-4-7 09:07:04 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
清明回乡祭祖,星期日已经返去,搵个老死出去食饭玩下,佢又带我去食D奇怪野------鰐鱼龟,话好补,但係真係顶唔顺,去食乳鸽,夜D先去食鷄。

食饱饱去星巴克坐下,𥄫下女,倾下偈。

到咁上下,佢带我去乜鬼养生spa,佢係member,入到去,几豪华,囡囡全部OL打扮。睇睇价钱牌,398人仔45分锺推油,1288有90分锺有缸浸。虽然老友畀钱但唔值,只试下推油,独立冲凉房,囡囡入来真係好靓,东北人。正常咁按下,不愧叶问故乡,咏春一流。问佢有无打飞机,佢话唔识打飞机。我唔信囉,我老友唔会咁正经架,45分锺过去,撩下佢,佢话可以开大,开我一皮人仔,我V7老友,个死佬居然话无开贵我。唔吊佢啦,佢居然无再提,正正经经按摩,又几C服。
按完行出去,见个美容C拖老死行去埋单,佢嗰件成个高宁咁款。而我仍然成火身火。佢又带左我去呢度

呢度正常好多,打机488,囡囡质素无咁高,都有fl水準。而老死按脚等我。完事有D肚饿,去食鲜牛肉粥,真係好好食,因为好新鲜,隻牛汤左唔够一个锺。食饱又去玩,老死话呢度其实有141,吊又唔早讲,佢打开V7,搵左呢个

两Q两千不限时,佢带左我上去,自己走先,入到去,食环境都值回票价,高尚公寓,囡囡好大波。总括而言,都值两千。
呢个地方D囡囡,服务员非常有礼,对我地本地人就有如十几廿年前在深圳对香港人。仍然有优越感。

星期一早上拜完山,去左广州荔湾区

吊,芳村完全唔同晒,髮廊按摩无晒,行左成个锺,只见一间地舖,粉红色灯嘅大妈足疗,望入去,马上走人,芳村已死。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

孤心浪客 发表于 2016-4-7 09:07:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
佛山玩不嬲貴,其實廣東黎講深圳算平

黑糖2016 发表于 2016-4-7 11:05:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
太热太热太热热热热问我热热额退热贴我

大隋第一勇士 发表于 2016-4-7 18:07:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

jingxiong008 发表于 2016-4-8 14:18:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

langlo 发表于 2016-6-12 23:10:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
纯属会员个人意见

fkfk123456 发表于 2016-9-24 08:18:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复