爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

MH333 是三鹿还是三羚?

沧海听潮 发表于 2016-4-14 08:19:29 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
记忆中333是个幼幼, 但指数就好有争议性, 有人话三鹿, 也有人话三羚。本来没有打算揾, 只是好奇加下渠微信睇下野而已,突然比渠朋友圈4月10日的这番说话吸引了,
最近状态服务心态已经调整到极致……. 还保证足鐘…..” 既然佢咁讲, 应该三羚机会不大, 反正去得环保多都想玩下非环保,於是约佢。
约实时间后, 居然提我卫生要搞好, 心諗唔通有特别服务……?! 去到於是由头冲到落脚, 然后再刷埋牙。 入房一阵333已来到。
真人好幼幼, 身材瘦削, 成个中学生咁。 先嚟PART 1, 没有期望所以也没有失望, 都按左一段时间先出去飞BRA和攞野入来。

回来除了樽油仲有杯水和绿色液体, 心諗唔通真系有增值环保咁正? 满心欢喜之际, 女女叫我用绿色液体漱口, 原来是漱口水, 跟住比埋杯水我再漱口。 睇嚟增值环保是我諗多了, 但冇缘冇故冇理由漱口架, 即系好大机会有得车啦。於是先扮斯文由佢做主导。除清我衫后佢就飞衫走BRA, B-波仔细头, 扒在我身上, 我諗住佢会送部车过嚟, 又估错, 原来佢用舌尖瀨匀我上半身, 与一般的BODY完全不同。拉番佢上嚟上路最初只能蜻蜓, 中路手口皆可, 下路温柔连底底都飞埋。於是用CACA通一关以通全关秘技, 先右手从后捽井, 左手又搓又食波波, 最后果然考到车牌, 有息有利, 好快升空。最后是响鐘才走人。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jimao1985 发表于 2016-4-14 08:35:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

piqiu007 发表于 2016-4-14 09:01:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

piqiu007 发表于 2016-4-14 09:01:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

yinyin112233 发表于 2016-4-14 09:03:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

zh666888 发表于 2016-4-14 09:04:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

lfco1982 发表于 2016-4-14 09:06:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pingky 发表于 2016-4-14 09:09:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
撒旦法撒旦法撒

zzzaaa001 发表于 2016-4-14 09:28:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

zzzaaa001 发表于 2016-4-14 09:28:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复